IFK palaa himaan keskiviikkona! – ”Olemme todella energisiä ja vahvoja”

play

IFK - Pelicans keskiviikkona 24.10. klo 18.30.

IFK palaa himaan kahden evakossa vietetyn viikon jälkeen ja saa vieraakseen Lahden Pelicansin. Ratsut ovat siirtyneet Nordikselta paremmille laidunmaille ja joukkue pääsee Salmisaaresta takaisin tuttuihin maisemiin ja tuoksuihin.

Liput matsiin Ticketmasterista!

– Aika haikein fiiliksin lähdetään Salmisaaren Training Campilta. Paljon jätkiä on vielä nauttimassa viimeisistä jäistä niin kuin näkyy, sanoi Juha Jääskä tänään vapaiden harjoitusten päätteeksi.

– Onneksi Salmisaari tulee aina uudelleen. Hevoset tulee joka vuosi Nordikselle, vitsaili ”Jäky”.

Stadilaisilla revanssin paikka

IFK ja Pelicans kohtasivat edellisen kerran syyskuun lopulla. Kotijoukkue voitti Lahdessa pelatun ottelun voittolaukauskilpailun päätteeksi lukemin 4–3. IFK johti ottelua kahden erän jälkeen 3–1, mutta lahtelaisnippu tuli viimeisessä erässä tasoihin ja korjasi lopulta lisäpisteen rankkareilla.

 

Kaksi nälkäistä joukkuetta

Molemmilla joukkueilla on raskaat tappiot allaan viikonlopulta. Pelicans hävisi perjantaina kotonaan TPS:lla lukemin 2–4. Lahtelaiset olivat jopa hienoisesti ottelun päällä tasaisessa matsissa, mutta hävisivät lopulta viimeisen minuutin aikana. TPS-kapteeni Ilari Filppula iski voittomaalin ylivoimalla ainoastaan 41 sekuntia ennen kolmannen erän loppua. Vieraat laittoivat vielä illan neljäntensä tyhjään rysään.

IFK pelasi perjantaina Porissa Ässiä vastaan ja otti komean 4–1-vierasvoiton. Porin illasta jäi hieman ikävä sivumaku, sillä joukkueen kapteeni Lennart Petrell ja paras pistemies Erik Thorell loukkaantuivat ottelussa. Varamiehisenä Raumalle lauantaiksi siirtynyt IFK koki kauden toisen suoran tappionsa Lukkoa vastaan numeroin 3–5.

Juha Jääskä pääsi viikonloppuna ensimmäistä kertaa tällä kaudella rintamalle loukkaantumisensa jälkeen.

– Hiton kiva oli päästä pelaamaan. Jalka tuntui vielä hieman nihkeältä. Se vie aikansa, että pääsee takaisin rytmiin, mutta oli todella nasta päästä pelaamaan.

Nordiksella tullaan näkemään ilkeä IFK

”Jäky” jäi tänään jäälle viimeisten joukossa ottamaan kaiken tehon irti treenistä.

– Tulemme olemaan todella energisiä ja vahvoja, kun päästään vihdoin takaisin himaan. Lataus tulee olemaan sellainen, millä ”Pelsut” kaadetaan, lupaili Jääskä.

–  Jokainen on nyt saanut ottaa vähän happea kotisohvalla ja katsoa matseja Telia TV:stä niin nyt kannattaa ehdottomasti tulla Nordikselle.

Juha Jääskä

Näytä kaikki uutiset