logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

IFK:lla fyysinen treeni Salmisaaressa – ”Vaistot on kohdillaan”

Viikonloppuna IFK kohtaa Porin Ässät sekä Rauman Lukon.

IFK:lla on peräkkäisinä päivinä pelit länsirannikolla. Perjantaina vieraillaan Porissa ja lauantaina pisteistä pelataan Raumalla.

Matsit voit seurata suorana Telia TV:stä!

Joukkueilla voitot allaan edellisistä matseista

Ässät lähtee perjantain matsiin kaksi voittoa allaan. Viime lauantaina porilaiset kaatoivat arkkivihollisensa, IFK:n lauantain vastustajan Lukon voittolaukauskilpailun päätteeksi lukemin 5–4. Tiistaina Ässät haki puhtaan 2–0-vierasvoiton Jukureista ja se oli joukkueen tämän kauden ensimmäinen kolmen pisteen voitto.

– Kyllä Pori on vieraspaikkakunnista yksi hienoimpia ja samalla vaikeimpia paikkoja pelata, kertoi juuri jatkopahvin IFK:n kanssa solminut Ilmari Pitkänen tänään Salmisaaressa.

Lukko pelasi edellisen ottelunsa keskiviikkona kotonaan Vaasan Sportia vastaan. Sport teki ottelun avausmaalin, kun peliä oli takana ainoastaan 33 sekuntia. Siitä eteenpäin ottelu oli kotijoukkueen ja raumalaiset voittivat lopulta lukemin 5–1.

– Lukko on jatkuvasti parantanut peliään ja alkanut ottamaan pisteitä. Ei tule helppoa viikonloppua meille, mutta meillä on sapluuna kasassa, ”Ipe” jatkoi.

IFK on pelannut edellisen ottelunsa Liigaa viikko sitten lauantaina. Tuolloin stadilaiset hakivat komean 4–0-voiton Kuopiosta. Tiistaina pelattiin CHL:aa, jolloin IFK vieraili Skellefteåssa. Pohjois-Ruotsissa pelatun matsin ratkaisi Lennart Petrell IFK:lle jatkoajalla.

– Vaistolla mennään ja tällä hetkellä vaistot on kohdillaan, iloitsi ”Lennu” Skellefteå-voiton jälkeen.

Pelifiilistä haettiin fyysisen treenin kautta

Tänään torstaina Salmisaaren jäähallissa IFK treenasi kovaa. Harjoituksissa nähtiin paljon kamppailua sekä fyysisyyttä. Yksi treenien energisimmistä pelaajista oli alkukauden loukkaantumisestaan toipunut Juha Jääskä. 20-vuotias stadilainen tuo tervehdyttyään rutkasti lisää vauhtia jo ennestään pirteässä vireessä olevaan joukkueeseen.

Sarjan kärki on vielä tässä kohtaa kautta tasainen. Onnistunut viikonloppureissu länsirannikolle pitäisi ottelun tai kaksi muita joukkueita vähemmän pelanneen IFK:n mukana kärkikahinoissa.

Seuraava himamatsi skulataan Pelicansia vastaan keskiviikkona 24.10. klo 18.30. Ostat liput Ticketmasterista!

Näytä kaikki uutiset