IFK:lla revanssin paikka – ”Kyllä se antaa lisäbuustia”

play

IFK - SaiPa ke 12.12. klo 18.30.

IFK on jälleen harmillisen tutussa tilanteessa: tappioputki on katkaistava. Tapparaa ja Sportia vastaan joukkue hävisi jatkoajalla ja menneenä lauantaina tuli suora tappio Kärppiä vastaan. Kaikki edellä mainitut joukkueet ovat sarjassa kuuden parhaan joukossa. Keskiviikkona Nordikselle saapuu sarjan tämän hetkinen vitonen, SaiPa.

Liput matsiin Ticketmasterista!

Myös IFK:n nuori hyökkääjä vaatii itseltään enemmän

Niklas Nordgren palasi IFK:n kokoonpanoon viikonloppuna. 13:ssa liigaottelussa tällä kaudella tehot 4+3=7 iskenyt 18-vuotias hyökkääjä huilasi muutaman ottelun ennen Kärpät-matsia.

– Oli kivaa päästä pelaamaan huilin jälkeen. Omasta mielestäni tauko tuntui turhankin pitkältä. Olisin halunnut pelata jo aiemmin, kertoi ”Nikke” aamujään päätteeksi Nordiksella.

Nordgren odottaa myös itseltään enemmän, kuin mitä viikonloppuna nähtiin.

– Hyvä fiilis oli palata, vaikka matsi ei ollutkaan joukkueelta paras. En myöskään saanut itsestäni vielä kaikkea irti.

”Nikke” valittiin mukaan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen viimeiselle leiritykselle, mistä valitaan lopullinen ryhmä Kanadassa pelattaviin U-20-maailmanmestaruuskisoihin.

– Kyllä se antaa lisäbuustia tekemiseen. Haluan onnistua IFK:ssa ja se tuo lisää vastuuta maajoukkueessa, jos pystyy näyttämään pärjäävänsä Liigassa.

IFK hävisi SaiPalle tämän kauden ensimmäisen kohtaamisen Lappeerannassa lukemin 4–2. Nordgren tietää, missä keskiviikkona on onnistuttava.

– Ei ole helppoa iltaa tulossa. Meidän täytyy kamppailla koko peli ja myös voittaa kaksinkamppailut.

Niklas Nordgren

Näytä kaikki uutiset