Kaikki kauden matsit pelannut Teemu Eronen: ”Olisipa jo pelipäivä”

play

IFK:lla on jälleen viikonloppuna kaksi matsia peräkkäisinä päivinä. Ensin perjantaina Nordikselle saapuu JYP Jyväskylästä ja lauantaina joukkue haastaa Tapparan vieraissa.

Alkuviikko Nordiksella on keskitytty treenaamiseen. IFK:n otteluohjelma on vielä ensi viikollakin sellainen, että matsit pelataan viikonloppuna.

Perjantaina 30.11. IFK – JYP klo 18.30. Liput matsiin Ticketmasterista!

Lauantaina 1.12. Tappara – IFK klo 17.00.

Kilometrejä kertynyt

Huomenna perjantaina IFK saa vieraakseen JYPin Jyväskylästä. Stadilaiset voittivat kauden ensimmäisen kohtaamisen jatkoajan jälkeen lukemin 4–3.

Jyväskylässä pelattu ottelu oli molempien joukkueiden kauden avausmatsi ja IFK:n Teemu Eronen on pelannut myös kaikissa tämän jälkeisissä 23:ssa liigapelissä.

– Tässä on nyt hieman erikoinen ohjelma, kun alkuviikosta ei pelata lainkaan, kertoi ”Ertsi” aamujään jälkeen.

– Toisaalta ehkä se sopii minulle, kun olen pelannut niin paljon tällä kaudella. Nyt pääsee keskittymään treenaamiseen myös alkukevättä ajatellen.

Eronen on pelannut tällä kaudella myös CHL:aa sekä Helsingin EHT-turnauksessa maajoukkueen mukana. CHL:ssa puolustaja oli IFK:n paras pistemies eikä ylikuormituksesta ole merkkejä ilmassa. ”Ertsi” tehoili menneenä viikonloppuna 0+5 kahdessa pelissä Kärppiä vastaan.

– Jätkät saivat viikonloppuna paikoista sisään ja onneksi saimme ylivoimallakin onnistumisia. Ja kun onnistumisia tulee niin tekeminen vapautuu.

Työsaappaat jalkaan

Perjantain ottelua ei joukkue voi pitkäksi aikaa jäädä pureskelemaan. Heti seuraavana päivänä IFK matkustaa Tampereelle, missä vastaan asettuu sarjan tämän hetkinen kolmonen, Tappara.

– Hyvillä fiiliksillä lähdemme viikonloppuun. Eilisestä saakka olemme odottaneet, että olisipa jo peli tänään. Noh, onneksi huomenna pääsee pelaamaan.

Viikonlopun vastustajat JYP ja Tappara lähtevät hyvin erilaisista asetelmista viikonloppuun. JYP on sarjataulukossa 13. ja Tappara kolmas.

IFK kaipaa pisteitä kiriäkseen kärkikuusikon eroa kiinni ja toisaalta tehdäkseen eroa takana oleviin joukkueisiin, muun muassa JYPiin.

– Pitää tehdä töitä, Eronen summasi viikonlopun suunnitelman.

– Molemmat joukkueet ovat työteliäitä ja kurinalaisia. Meidän täytyy olla valmiita tekemään töitä ja taistelemaan heitä vastaan. He kyllä laittavat kaiken likoon.

Virheisiin ei juurikaan ole varaa, mikäli pisteistä halutaan pelata tosissaan.

– Meidän täytyy pelata fiksusti ja luistella kovaa koko 60 minuuttia.

Teemu Eronen

Näytä kaikki uutiset