logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Kyle Quincey luottavaisena ennen Ässät-matsia: ”Lähdemme parantamaan pieniä yksityiskohtia”

play

IFK - Ässät keskiviikkona 14.11. klo 18.30.

Liigaa pelataan jälleen viikon mittaisen maaottelutauon jälkeen ja IFK saa vieraita Porista. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran kuukausi sitten, jolloin Ässät kaatui kotonaan lukemin 1–4. IFK:n tehomiehinä ottelussa toimivat Lennart Petrell (1+1) sekä Kyle Quincey (1+1).

Liput matsiin Ticketmasterista!

Positiivisin mielin kohti loppukautta

Kummatkin Petrell ja Quincey olivat tänään maanantaina mukana joukkueen jääharjoituksissa. Kanadalaispuolustaja jäi vielä yhteisen harjoituksen päätteeksi luistelemaan viivoja ja karistamaan pelaamattomuuden aiheuttamaa ruostetta jaloistaan.

– Maaottelutauko teki hyvää. Oli hyvä saada hieman lepoa kropalle ja nyt lähdetään tuoreena kauden viimeisille kahdelle kolmannekselle, Quincey kertoi treenin päätteeksi.

Loukkaantumisista kärsineellä IFK:lla on ollut hankaluuksia pisteiden ottamisessa viime viikkoina. Quincey on kuitenkin positiivisilla mielin ja kertoo joukkueen keskittyneen yksityiskohtien parantamiseen.

– On ollut tärkeää saada hyviä treenejä alle viime viikkojen aikana ja olemme puhuneet paljon taktisista asioista. Toivottavasti nämä harjoitukset ja keskustelut välittyvät myös peliin. Lähdemme hyvillä fiiliksillä seuraaviin matseihin.

– Meillä on ollut hieman hankaluuksia viime aikoina ja nyt on tärkeää, että pystymme pelaamaan omaa peliämme. Lähdemme parantamaan pieniä yksityiskohtia pelissämme ja toivottavasti pystymme pelaamaan samanlaisen ottelun, kuin pelasimme viimeksi Porissa heitä vastaan.

Maali ja syöttöpiste joukkueiden edellisessä kohtaamisessa

Kyle Quincey on tehnyt Liigassa kolme maalia ja viimeisin niistä syntyi juuri Ässiä vastaan. Puolustaja teki 4–1-osuman omalta kenttäpuoliskolta tyhjään maaliin
ottelun viimeisillä sekunneilla.

– Maalinteko on aina mukavaa. Se on kuitenkin hieman helpompaa, kun vastustajalla ei ole maalivahtia, Quincey kertoi nauraen.

 

Kyle Quincey

Näytä kaikki uutiset