Perjantaina vastassa Tappara – ”Kaikki peliin kentällä ja katsomossa!”

play

IFK - Tappara perjantaina 21.12. klo 18.30.

Nordiksella on tarjolla herkullinen perjantai-ilta, kun IFK kohtaa Tapparan himassaan toistamiseen tällä kaudella. Lupaavaan vireeseen päässyt stadilaisjoukkue saa vastaansa sarjan tämän hetkisen kolmosen. Huomisen kierros on viimeinen ennen joulutaukoa.

Liput Tappara-matsiin Ticketmasterista!

Entistä yhtenäisempänä perjantaihin

IFK lähtee perjantain matsiin kolmen ottelun voittoputkessa. Tiistaina KalPan verkkoon ensimmäisen maalinsa IFK-paidassa iskenyt Aleksi Laakso on huomannut joukkuehengen tiivistyneen onnistumisten myötä.

– Tuntuu, että olemme parin viime viikon aikana tulleet enemmän yhteen joukkueena, kertoi aina hyväntuulinen ”Allu”.

– Voitot ruokkivat itseluottamusta. Huomiseen mentäessä täytyy kuitenkin muistaa, että homma lähtee taas alusta. Ei tässä vielä kovin pitkällä olla, mutta hyvässä alussa.

”Pelaat niin kuin treenaat”

Tappara on vastustajana kovin rakas IFK:lle ja matsit sytyttävät joka kerta. Monesti tuntuu, että peleissä on panoksena enemmänkin kuin kolme sarjapistettä.

– Huomenna tulee varmasti kova vastus. Joulu on tulossa ja tapaninpäivänä pelit jatkuvat, mutta huomenna laitetaan kyllä kaikki peliin! Toivottavasti katsomossakin, myhäili Laakso.

IFK:n kuntopuntari näyttää tällä hetkellä ylöspäin ja joukkueen peli-ilmekin on ollut sen mukainen. Onko joukkueessa tällä hetkellä sellainen fiilis, että täältä tullaan?

– Todellakin! Treeneissä on ollut hyvää mähinää. Kai se pitää paikkansa, että pelaat niin kuin treenaat.

Tänäänkin joukkueen aamujäällä nähtiin äijämäistä vääntämistä.

– Ei treeneissä suoranaisesti runtata kavereita, mutta hyvä intensiteetti täälläkin on.

Aleksi Laakso

Näytä kaikki uutiset