Runkosarja huipentuu – IFK:lla kolme ottelua jäljellä

IFK pelaa runkosarjan viimeisen kotiottelun keskiviikkona SaiPaa vastaan Nordiksella. Osta liput Ticketmasterista!

Liigassa on ensi viikolla edessä ratkaisuhetket, kun joukkueet taistelevat runkosarjan lopullisista sarjasijoituksista. Runkosarjan viimeinen kierros pelataan lauantaina. IFK:lla on vielä kolme ottelua jäljellä, joista yksi pelataan Nordiksella.

Suorasta pudotuspelipaikasta yhä taisteleva SaiPa saapuu IFK:n vieraaksi keskiviikkona. Osta liput kello 18.30 alkavaan IFK-SaiPa-otteluun tästä linkistä.

IFK on sarjataulukossa viidentenä ja yhden ottelun enemmän pelannut SaiPa sijalla seitsemän. IFK:lla on kuusi pistettä lappeenrantalaisia enemmän ja ero kolmantena majailevaan JYPiin sekä neljäntenä olevaan Tapparaan on neljä pistettä. Neljä parasta joukkuetta ansaitsee kotiedun pudotuspeleihin, joten jäljellä olevissa otteluissa riittää panosta.

Torstaina IFK kohtaa Turussa sarjakakkosena kulkevan TPS:n ja lauantaina IFK matkustaa Ässien vieraaksi.

Playoff-kausikorttien myynti on käynnissä ja nyt voit varmistaa oman paikkasi Nordiksella kaikkiin kevään pudotuspeliotteluihin. Kausikortti on ainoa tapa varmistaa se, että pääset mestoille myös niihin huippumatseihin, joista monet jäävät ilman lippua. Tilaa kausikorttisi tästä linkistä.

Kausikorttilaisena saat myös tuhdin määrän lisäetuja. Niihin voit tutustua tällä sivulla.

IFK-SaiPa keskiviikkona 7.3. kello 18.30 Nordiksella

Näytä kaikki uutiset