logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Ryan O’Connor: Meidän täytyy pelata huomattavasti kovempaa

Viikonloppuna skulataan kaksi matsia - toinen Stadissa ja toinen Hämeenlinnassa.

IFK:n viikko päättyy kahteen perättäiseen otteluun. Ensin himassa kohdataan Lukko perjantaina ja lauantaiksi joukkue matkustaa Hämeenlinnaan haastamaan sarjakolmosen HPK:n.

Liput perjantain Lukko-matsiin Ticketmasterista!

Tasainen keskikasti

Ennakkoasetelma viikonlopulle on selvä. IFK:n tappioputki on venynyt viiden ottelun mittaiseksi ja se on saatava poikki. Joukkueella on HPK-ottelun jälkeen viikon mittainen tauko peleistä ja tulossa on back-to-back -matsit sarjakärkeä Kärppiä vastaan.

Viikonlopun ottelut Lukkoa ja HPK:ta vastaan ovat äärimmäisen tärkeitä. Pisteitä olisi raavittava, jotta IFK pysyy sarjan kärkikaksikon takana olevan tasaisen ryhmän mukana. Kärppien ja TPS:n perästä löytyy yhdeksän joukkueen nippu, joiden viimeisen ja ensimmäisen ero on seitsemän pistettä.

– Meidän täytyy pelata huomattavasti kovempaa ja minimoida virheet. Emme ole pelanneet parasta kiekkoa viime aikoina. Meidän täytyy pitää fokus mukana, sanoi Ryan O’Connor tänään vapaaehtoisen jääharjoituksen päätteeksi Nordiksella.

Onnistumisia kaivataan

IFK:n ketjukokoonpanot ovat eläneet tällä kaudella pitkälti loukkaantumisten vuoksi. O’Connor on pelannut pääsääntöisesti Kyle Quinceyn parina, mutta Quinceyn ollessa sivussa on O’Connorillakin kaveri vieressä vaihtunut.

– Loukkaantumisia tulee aina. Meillä on joukkueessa kavereita, jotka pystyvät täyttämään nämä roolit. Se on myös näytönpaikka ja mahdollisuus saada lisää peliminuutteja alle. Silloin täytyy pystyä suorittamaan.

Viidessä edellisessä ottelussaan IFK on tehnyt ainoastaan seitsemän maalia ja jokaisesta osumasta on vastannut eri pelaaja. Yhden näistä on tehnyt Teemu Erosen jälkeen joukkueen toiseksi ahkerin laukoja Ryan O’Connor.

– On selvää, että meidän täytyy tehdä enemmän maaleja. Eikä niitä luonnollisestikaan synny jos emme lauo.

– Meidän täytyy jatkaa ampumista – on vain ajan kysymys milloin kiekot menevät sisään.

Ryan O’Connor

Näytä kaikki uutiset