logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

JÄÄSKÄ: Pidetään hauskaa, tehdään hommia ja voitetaan

play

Ilves-IFK tänään kello 18.30. Katso peliä Ruutu-palvelusta!

IFK saa sairastuvalta takaisin neljä keskushyökkääjää, kun joukkue matkustaa Ilveksen vieraaksi. Se tuleekin tarpeeseen, sillä Patrik Carlsson on sivussa tämän ja ensi viikon ajan ja Juhani Tyrväinen on tänään pelikiellossa kymppitilin täyttymisen takia. Thomas Nykopp, Jarkko Malinen, Panu Mieho ja Jerry Ahtola ovat tänään kehissä eri pituisten breikkien jälkeen.

IFK ja Ilves ovat pelanneet tällä kaudella kolme kertaa vastakkain ja IFK on ottanut kaksi voittoa. Ilves otti Tampereella kaksi pinnaa rankkarivoitolla ja IFK voitti kotonaan 4–3 ja 3–0. Oheisella videolla IFK:n hyökkääjä Juha Jääskä kertoo matsin ennakkofiilikset. Myös Joe Finley piipahtaa kameran edessä terrorisoimassa haastattelua.

Sarjataulukossa molempien joukkueiden tilanne on kutkuttava. IFK on viidentenä ja tähyilee ahnaasti ylöspäin, sillä kolmanteen sijaan on vain kuusi pistettä ja IFK on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin tuolla sijalla majaileva TPS. Voitto tänään nostaisi Ilveksen seitsemän pisteen päähän viimeisellä pudotuspelipaikalla olevasta Ässistä. Ilveksen pudotuspelitoiveet ovat siis kaikkea muuta kuin menneet ja kotijoukkue painaa tänään varmasti sata lasissa alusta loppuun.

Loukkaantuneet/sairastuneet: Henri Tamminen (3-5 viikkoa), Joe Finley (3–5 viikkoa), Oliwer Kaski (2 viikkoa), Patrik Carlsson (1-2 viikkoa), Miihkali Teppo (3 viikkoa).

Voit seurata matsia Ruutu-palvelusta. Lataa IFK:n mobiilisovellus, niin pääset fiilistelemään tutun sireenin tahtiin, aina kun IFK tekee maalin.

Lataa Google Play -kaupasta.

Lataa App Storesta.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Atte Engren
30 Kevin Lankinen (varalla)

Hyökkääjät

32 Lennart Petrell (C) – 80 Thomas Nykopp – 88 Joonas Rask (A)
86 Erik Thorell – 38 Panu Mieho – 27 Juha-Pekka Haataja
18 Teemu Tallberg – 82 Jarkko Malinen – 15 Vili Sopanen
45 Micke Åsten – 28 Jerry Ahtola – 51 Juha Jääskä

Puolustajat

42 Teemu Eronen – 2 Markus Kankaanperä
8 Ville Varakas (A) – 24 Ryan O’Connor
47 Juuso Salmi – 44 Elias Ulander
11 Saku Salmela

Näytä kaikki uutiset