SVEA MATSIRAPORTTI: IFK:lle jälleen niukka tappio

HPK-IFK 4-3 ja. (1-1, 1-1, 1-1, 1-0)

Lauantai-illan trilleri päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen lopulta kotijoukkueen juhliin, kun HPK ja IFK antoivat Rinkelinmäen yleisölle viihdettä koko rahan edestä. IFK oli kuudesta peräkkäisestä tappiosta huolimatta kaikkea muuta kuin alistunut ja taisteli erinomaisesti läpi matsin. Ratkaisu tuli lopulta jatkoajalla ylivoimapelissä.

Kuten kotijoukkue lähes aina, HPK oli ottelussa hallitsevampi ja ampui maalia kohti tuplamäärän vetoja IFK:hon verrattuna. Kerholta hylättiin peräti kolme maalia videotarkastusten jälkeen, mutta Liigan tulenjohtokeskuksessa tehtiin tarkkaa työtä, sillä kaikki kolme olivat oikeita ratkaisuja. Yksi maaleista tehtiin potkaisemalla, yksi korkealla mailalla ja kolmannessa HPK:n pelaaja runnoi maalivahti Markus Ruusun polvarin alla olleen kiekon maaliin.

IFK:n maalintekijät olivat Ville Varakas (1-1), Teemu Eronen (1-2) ja Iikka Kangasniemi (3-3). Kangasniemi on tehnyt kymmenessä pelaamassaan ottelussa tehot 5+6=11.

Ottelun tilastot

Maalikooste

IFK pelaa seuraavan kerran perjantaina, jolloin vastassa on vieraissa sarjajohtaja Kärpät. Kotona pelataan tuplapelin jälkimmäinen näytös lauantaina Kärppiä vastaan. Osta liput matsiin Ticketmasterista.

Näytä kaikki uutiset