SVEA MATSIRAPORTTI: IFK:lle kylmää kyytiä Oulussa

Kärpät-IFK 6-1 (1-0,1-1, 4-0)

Kotijoukkue Kärpät tarjosi Raksilan lauantai-illassa kylmää kyytiä stadilaisille. Kaksi erää IFK pystyi pitämään luvut maltillisina, mutta kolmannessa erässä jänne katkesi ja loppulukemat Kärppien hyväksi 6-1.

Ottelun avauserässä ei maalipaikoilla mässäilty. Ottelun avausmaali nähtiin ajassa 7.56, kun tshekkihyökkääjä Radek Koblizek vei isännät 1-0-johtoon.

IFK:n vaikeudet kiekollisessa pelissä jatkuivat toisessa erässä ja Kärpät siirtyi 2-0-johtoon ottelun puolivälissä. IFK:n kultakypärä Erik Thorell kuitenkin toi vierasjoukkueen mukaan otteluun komealla lämärimaalilla, ja kolmanteen erään lähdettiinkin lukemista 2-1.

Kärpät onnistuivat maalinteossa kaksi kertaa heti kolmannen erän alkuun ja tästä IFK ei enää toipunut. Kaksi lisää kaappia loppuminuuteilla ja lukemat Kärpille tylysti 6-1.