SVEA MATSIRAPORTTI: Taistelu ei riittänyt – Kärpille niukka voitto

Kärpät-IFK 3-1 (0-0, 1-1, 2-0)

Tukkaan tuli, mutta IFK:n ei tarvitse laittaa päätä pusikkoon Oulun esityksen johdosta. Poissaolojen takia IFK oli liikkeellä kokemattomalla kokoonpanolla, mutta pisti rajusti kampoihin sarjaykköselle ja taisteli voitosta viimeiseen minuuttiin asti.

Joukkueen parhaimmistoa oli toista iltaa peräkkäin Juha Jääskön johtama nelosketju. Jääskä, Lauri Kulmala ja Janne Hämäläinen tsemppasivat molempien viikonlopun pelien jokaisen vaihdon täysillä ja tekivät IFK:n molemmat maalitkin. Perjantaina Kulmala teki voittomaalin ja lauantaina Hämäläinen teki IFK:n 1-1-tasoitusmaalin toisessa erässä.

Atte Engren oli IFK:n maalilla jälleen erinomainen, eikä voinut Kärppien maaleille mitään. Kärppien avausmaali syntyi toisen erän alussa, voittomaaliksi jäänyt Jani Hakanpään byyri ajassa 52.30 ja matsin viime sekunneilla Ville Leskinen teki tyhjiin loppunumerot 3-1.