logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Vuoden viimeinen skulataan sarjakärkeä vastaan – katso IFK:n kokoonpano!

Kärpät - IFK klo 17.00.

IFK matkusti eilen myöhään illalla Ouluun voitokkaan JYP-matsin päätteeksi. Tänään stadilaiset kohtaavat sarjan ylivoimaisimman joukkueen, Kärpät.

Matsia voit seurata suorana Telia TV:stä!

Maalirikkaita kohtaamisia

IFK onnistui eilen Nordiksella kaikkein tärkeimmässä: ottamaan kolme sarjapistettä. Tänään vastus on täysin erilainen ja puolustuksen lisäksi onnistumisia täytyisi tulla myös hyökkäyksessä.

Kärppiä vastaan on tällä kaudella tehty ainoastaan kertaalleen enemmän kuin kolme maalia. Tämä tapahtui marraskuun lopulla Raksilassa IFK:n viedessä voiton lukemin 6–5.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kolmesti ja Kärpät on onnistunut voittamaan keskinäisistä otteluista kaksi. Maaleja matseissa on nähty paljon, yhteensä 25. Maaliero on oululaisille 16–9.

Kokoonpanoon IFK tekee vain muutaman muutoksen. Atte Engren aloittaa tänään maalilla ja Tobias Winberg nousee pelaavaan kokoonpanoon.

Teemu Eronen on edelleen sairastumisen vuoksi sivussa. Markus Kankaanperä palasi tapaninpäivänä loukkaantumisen jälkeen kokoonpanoon, ja on tänään suunnitellusti huilivuorossa

 

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Atte Engren
36 Markus Ruusu (varalla)

Hyökkääjät

82 Erik Thorell – 12 Juhani Tyrväinen – 88 Joonas Rask
37 Ilmari Pitkänen – 21 Tommi Santala – 87 Terry And
32 Lennart Petrell – 82 Henrik Koivisto – 28 Miles Koules
56 Lauri Kulmala – 51 Juha Jääskä – 91 Janne Hämäläinen

Puolustajat

34 Aleksi Laakso – 57 Johan Motin
44 Elias Ulander – 8 Ville Varakas
3 Joseph Finley – 24 Ryan O’Connor
29 Tobias Winberg

Loukkaantuneet: Teemu Tallberg (7–9 viikkoa), Juho Keränen (5 viikkoa), Micke Åsten (day-to-day), Niklas Nordgren (toistaiseksi), Thomas Nykopp (sivussa loppukauden), Iikka Kangasniemi (1-2 vk)

Nuorten MM-kisoissa: Anton Lundell, Teemu Engberg

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset