Anton Lundell tulessa tänään – katso IFK:n kokoonpano!

Ilves - IFK klo 18.30.

IFK haastaa tänään illalla Tampereella Ilveksen. Joukkueet kohtaavat kolmannen kerran tällä kaudella ja edellisistä matseista isäntäjoukkue on korjannut täyden kolmen pisteen potin. Ilves ei kuitenkaan ole onnistunut voittamaan kotonaan vielä kertaakaan tämän kalenterivuoden puolella ja stadilaiset lähtevät jatkamaan tätä trendiä.

Ottelua voit seurata suorana Telia TV:stä.

Lundell ja Tyrväinen kokoonpanossa

IFK saa illan matsiin vahvistuksia sairastuvalta, kun Anton Lundell sekä Juhani Tyrväinen ovat jälleen pelikunnossa. Lundellille peli on ensimmäinen Liigassa nuorten MM-kisojen jälkeen. 17-vuotias hyökkääjä pelasi viikonloppuna Kolleissa ja iski Kärppiä vastaan pelatussa ottelussa tehot 1+3.

Anton Lundell

 – ensimmäinen Liigakausi

 – 4+6=10 +3

 – Alle 20-vuotiaiden maailmanmestari 2019

Tänään IFK:n kolmonen on äärimmäisen mielenkiintoinen. Anton Lundell saa laidoilleen itselleen uudet kaverit: vasemman kaistan täyttää Jasse Ikonen ja oikealta löytyy joukkueen kultakypärä, Sakari Salminen.

Juhani Tyrväinen pelaa tutussa ketjussa Erik Thorellin ja Joonas Raskin keskellä.

Ilmari Pitkänen täydentää hurjaan vireeseen yltyneiden Tommi Santalan ja Iikka Kangasniemen kentällisen. Santala on iskenyt tammikuussa tehot 4+5 ja Kangasniemi 4+1. Pitkänenkin on osunut tammikuussa kahdesti ja antanut yhden syöttöpisteen.

Elias Ulander ottaa loukkaantuneen Aleksi Laakson paikan kokoonpanossa ja maalissa aloittaa Markus Ruusu.

 

 

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

36 Markus Ruusu
53 Atte Engren (varalla)

Hyökkääjät

86 Erik Thorell – 12 Juhani Tyrväinen – 88 Joonas Rask (A)
37 Ilmari Pitkänen – 21 Tommi Santala – 4 Iikka Kangasniemi
28 Jasse Ikonen – 15 Anton Lundell – 43 Sakari Salminen
32 Lennart Petrell (C) – 51 Juha Jääskä – 45 Micke Åsten

Puolustajat

42 Teemu Eronen – 57 Johan Motin
8 Ville Varakas – 6 Joonas Lyytinen
44 Elias Ulander – 24 Ryan O’Connor
2 Markus Kankaanperä (A)

Loukkaantuneet: Henrik Koivisto (day-to-day), Aleksi Laakso (day-to-day), Teemu Tallberg (3-4 viikkoa), Juho Keränen (2 viikkoa), Kyle Quincey (3 viikkoa), Joe Finley (toistaiseksi), Thomas Nykopp (loppukausi)

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Anton Lundell

Näytä kaikki uutiset