logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Fanin selviytymispaketti alkavaan Liiga-kauteen

Ota joukkue mukaan arkeesi.

IFK:n kausi käynnistyy nyt tulevana viikonloppuna tuplamatseilla. Molemmat ottelut pelataan vieraissa. Ensin skulataan perjantaina Pelicansia vastaan Lahdessa ja lauantaina joukkue kohtaa KalPan Kuopiossa.

Kauden ensimmäinen matsi Nordiksella skulataan keskiviikkona 18. syyskuuta JYPiä vastaan. Ensimmäisen kuukauden aikana Stadissa vierailevat myös hallitseva Suomen mestari HPK sekä Tappara, Pelicans, TPS ja Kärpät.

Liput IFK:n himamatseihin ostat Ticketmasterista!

Älä missaa matsiakaan

Kauden aikana skulataan 60 ottelua, joista puolet himassa. HIFK.fi uutisoi kattavasti jokaisesta matsista kauden aikana sekä ilmiöistä pelin taustalta. Ota myös seuran viralliset some-tilit seurantaan Facebookista, Instagramista ja Twitteristä.

IFK:n ottelukalenterin lataat helposti oman älylaitteesi kalenteriin täältä.

IFK-sovellus toimii fanin komentokeskuksena. Sovelluksesta löydät kaiken oleellisen tiedon joukkueeseen ja ottelutapahtumiin liittyen tuoreimmista uutisista sarjataulukkoon ja ottelukalenteriin. Myös kausikorttisi ja Bättre Folk -yhteisö ovat kätevästi tallessa applikaatiossa.

Lataa sovellus Android-laitteeseen.

Lataa sovellus Applen laitteeseen.

Pintaa syvemmälle Bättre Folk -jäsenenä

Bättre Folk on IFK:n kannattajayhteisö. Yhteisön jäsenenä pääset lähemmäksi joukkuetta eksklusiivisien tapahtumien ja vain jäsenille tuotetun sisällön kautta. Lisäksi jäsenet saavat ensimmäisinä tiedot pelaajasiirroista sekä runsaasti lisäetuja, kuten alennusta IFK:n fanituotteista.

Tsekkaa lisää Bättre Folk -eduista ja liity mukaan yhteisöön täältä.

Näytä kaikki uutiset