logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

GIGANTTI OTTELUSTUDIO: IFK hakee kauden avausvoittoaan Lukosta

play

IFK–Lukko tänään kello 18.30. Katso IFK:n kokoonpano!

Sanooko kolmas kerta toden? Lukko on ottanut kauden kahdesta aiemmasta kohtaamisesta kaikki kuusi sarjapistettä. Sarjataulukossa joukkueet ovat tasapisteissä sijoilla viisi ja kuusi, joten edessä on kuuden pisteen matsi.

Osta liput matsiin Ticketmasterista.

Lokakuun puolivälissä Raumalla Lukko voitti 5–3 ja kuukautta myöhemmin Nordiksella 2–0. Kymmenen viime pelin kuntopuntarissa IFK on sijalla kaksi ja Lukko sijalla neljä. Tasainen matsi on siis tulossa kaikilla mittareilla arvioituna.

IFK lähtee otteluun hyvin pitkälti samalla kokoonpanolla kuin tiistaina KalPaa vastaan. Lennart Petrell on taas messissä ja Niklas Nordgren poissa kokoonpanosta. Katso matsin ennakkospekuloinnit oheiselta videolta.

Lunta on satanut sen verran, että kannattaa tulla julkisilla peliin.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

36 Markus Ruusu
53 Atte Engren (varalla)

Hyökkääjät

86 Erik Thorell – 51 Juha Jääskä – 88 Joonas Rask (A)
37 Ilmari Pitkänen – 21 Tommi Santala – 4 Iikka Kangasniemi
32 Lennart Petrell (C) – 28 Jasse Ikonen – 43 Sakari Salminen
14 Teemu Engberg – 45 Micke Åsten – 87 Terry And

Puolustajat

42 Teemu Eronen – 57 Johan Motin
8 Ville Varakas – 6 Joonas Lyytinen
34 Aleksi Laakso – 24 Ryan O’Connor
2 Markus Kankaanperä (A)

Loukkaantuneet: Henrik Koivisto (day-to-day), Juhani Tyrväinen (day-to-day) Teemu Tallberg (5–6 viikkoa), Juho Keränen (2–4 viikkoa), Kyle Quincey (4 viikkoa), Thomas Nykopp (loppukausi)

Sairastuneet: Anton Lundell

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset