logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

GIGANTTI OTTELUSTUDIO: Iso matsi loppuunmyydyllä Nordiksella

play

IFK - TPS klo 17.00. Ovet auki klo 16.00.

Tänään loppuunmyydyllä Nordiksella kohtaavat kaksi elintärkeistä pisteistä taistelevaa joukkuetta. IFK tarvitsee voiton pelatakseen vielä suorasta pudotuspelipaikasta. TPS on kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa ja kotietu alkaa olla uhattuna.

Muistathan, että matsin jälkeen IFK:n pelaajat tulevat tapaamaan faneja Brewer’s Streetille. Tule juttelemaan ja heittämään femmat suosikkipelaajasi kanssa!

Lähdetään pelaamaan omaa peliämme

Tänään GIGANTTI Ottelustudiossa asiantuntijavieraana oli IFK:n valmennustiimiin kuuluva Kari Kalto.

– Meillä oli hyvä jakso ennen näitä kahta viimeistä peliä, sanoi Kalto.

– Pelicans-matsissa hävittiin maalinedustalla, mutta oli siinä paljon hyvääkin. Eilen taas äijät olivat hyvin latautuneita, mutta flow kääntyi vastustajalle.

Illan vieraalla TPS:lla on hankala vaihe nyt menossa, mutta se on nähty satoja kertoja, että Nordis sytyttää aina.

– Se on satavarma. IFK sytyttää aina ja kaikkialla. Tänään tulee taitava jengi vastaan, joka antaa varmasti kaikkensa.

– Kyllä meidän pitää olla valmiita tekemään duunia ja sitä kautta kaatamaan TPS.

Pelkästään tilastoja katsomalla voi huomata, missä parannusta vaaditaan. IFK on päästänyt kahdessa viimeisessä matsissa yhteensä 11 maalia omiin.

– Kyllä puolustuspäässä pitää onnistua paremmin ja kamppailuhalukkuuden täytyy olla korkeampi. Mutta pitää meidän pystyä myös tekemään maalejakin.

IFK:n perisyntejä koko kauden ajan on ollut rangaistukset. Joukkue on ottanut sarjassa kolmanneksi eniten jäähyjä ja ylivoimakertoja stadilaisilla on vähiten.

– On yrittämistä ja sitten on yliyrittämistä. Silloin, kun tekeminen menee yliyrittämisen puolelle niin hölmöjä jäähyjä tulee – siinä saattaa olla yksi syy tähän. Työmääristä se ei ole ollut kiinni.

Turkulaisjoukkue on onnistunut tällä kaudella ylivoimalla sarjassa toiseksi parhaiten (22,99%). Boksista täytyy pystyä pysymään poissa tänään.

– Kyllä sieltä täytyy pysyä poissa.

– Ensisijaisesti meidän täytyy lähteä heti pelaamaan meidän omaa peliämme. Toivottavasti tuotamme tänään heille enemmän jäähyjä, Kalto päättää.

 

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Atte Engren
36 Markus Ruusu (varalla)

Hyökkääjät

86 Erik Thorell – 12 Juhani Tyrväinen – 88 Joonas Rask (A)
28 Jasse Ikonen – 15 Anton Lundell – 43 Sakari Salminen
18 Teemu Tallberg – 21 Tommi Santala – 4 Iikka Kangasniemi
32 Lennart Petrell (C) – 51 Juha Jääskä – 19 Juho Keränen

Puolustajat

34 Aleksi Laakso – 57 Johan Motin
8 Ville Varakas (A) – 6 Joonas Lyytinen
27 Kyle Quincey – 24 Ryan O’Connor

45 Micke Åsten

Loukkaantuneet: Teemu Eronen (day-by-day), Joe Finley (loppukausi), Niklas Nordgren (loppukausi), Thomas Nykopp (loppukausi)

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset