logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

GIGANTTI OTTELUSTUDIO: Jatkuuko Turusen pisteputki?

play

HIFK-Jukurit tänään kello 18.30. Katso kotijoukkueen kokoonpano!

HIFK ja Jukurit kohtaavat tänään toista kertaa tällä kaudella. Vajaat kaksi viikkoa sitten Mikkelissä HIFK vei pisteet numeroin 3–2.

Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Nordiksella järjestetään tänään kausikorttilaisten otteluetkot. Ovet aukeavat kausikorttilaisille kello 17.00. Brewer’s Streetillä nähdään ja kuullaan päävalmentajan ja urheilujohtajan vierailut sekä keskustelua HIFK:n junioritoiminnasta.

HIFK on matsiin lähdettäessä sarjataulukossa sijalla viisi ja Jukurit sijalla 12. Mikkeliläisiä on rasittanut sama trendi kuin viime kaudella: joukkueelle kertyy paljon yhden maalin tappioita. Tämän kauden 14 tappiosta joukkue on hävinnyt kahdeksan peliä yhdellä maalilla. Hieman vaisumman jakson jälkeen Jukurit on seitsemästä viime matsistaan voittanut neljä.

HIFK on lokakuun puolivälistä lähtien tehnyt kovaa tulosta. 14 viime pelistä on tullut 11 voittoa ja 30 sarjapistettä. Yksi hyvien tuloksien takaa löytyvistä tilastoista on ylivoimapeli, joka on jauhanut kotimatseissa peräti 30 prosentin tehokkuudella.


IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

35 Atte Engren
50 Frans Tuohimaa (varalla)

Hyökkääjät

77 Teemu Turunen – 13 Otto Paajanen – 54 Sebastian Dyk
71 Michael Keränen – 76 Jere Sallinen – 4 Iikka Kangasniemi
18 Teemu Tallberg – 45 Micke Åsten – 43 Rasmus Heljanko
32 Lennart Petrell – 19 Juho Keränen – 14 Teemu Engberg

Puolustajat

8 Ville Varakas – 10 Mikko Kousa
28 Rony Ahonen – 57 Johan Motin
36 Joonas Järvinen – 6 Joonas Lyytinen
34 Aleksi Laakso

Loukkaantuneet: Markus Kankaanperä (1-2 viikkoa), Thomas Nykopp (1 viikko), Juha Jääskä (7 viikkoa), Anton Lundell (6 viikkoa), Jesse Saarinen (day-to-day)

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen a tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset