GIGANTTI OTTELUSTUDIO: Noustaanko tänään kuuden sakkiin?

play

IFK–KalPa tänään kello 18.30. Katso IFK:n kokoonpano!

IFK saa tänään vieraakseen vuodenvaihteessa Sveitsissä pelatun Spengler Cupin voittoa juhlineen KalPan, joka on pelannut pirteästi viime aikoina. IFK on napannut joulukuun puolivälin jälkeen 11 ottelusta kahdeksan voittoa ja paikka kuuden parhaan joukossa on enää pisteen päässä.

Osta liput matsiin Ticketmasterista!

KalPalla oli loka-marraskuussa erittäin vaikea jakso, jonka aikana lunta tuli tupaan kaksin käsin. Marraskuun puolivälin jälkeen KalPa selätti ongelmansa ja voitti kahdeksan peliä kahdestatoista. Spengler Cupin voiton jälkeen neljästä matsista on tullut kaksi voittoa.

Katso Gigantti Ottelustudiosta illan pelin ennakkospekuloinnit!

IFK:sta kannattaa tarkkailla illan matsissa erityisesti laitahyökkääjä Iikka Kangasniemeä, joka iski viime lauantain vieraspelissä hattutempun. Edellisessä matsissa KalPaa vastaan Kangasniemi teki tehot 2+1.

Kokoonpanoon on tehty muutamia muutoksia sitten viime pelin. Lennart Petrell on sivussa loukkaantumisen takia ja Joonas Rask palaa sairastelun jälkeen kokoonpanoon.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Atte Engren
36 Markus Ruusu (varalla)

Hyökkääjät

86 Erik Thorell – 12 Juhani Tyrväinen – 88 Joonas Rask (A)
37 Ilmari Pitkänen – 21 Tommi Santala – 4 Iikka Kangasniemi
45 Micke Åsten – 28 Jasse Ikonen – 43 Sakari Salminen
14 Teemu Engberg – 51 Juha Jääskä – 87 Terry And

Puolustajat

42 Teemu Eronen – 57 Johan Motin
8 Ville Varakas (A) – 6 Joonas Lyytinen
34 Aleksi Laakso – 24 Ryan O’Connor
2 Markus Kankaanperä (C)

Loukkaantuneet: Henrik Koivisto (day-to-day), Lennart Petrell (day-to-day) Teemu Tallberg (6 viikkoa), Juho Keränen (4 viikkoa), Kyle Quincey (1-2 viikkoa), Thomas Nykopp (loppukausi)

Sairastuneet: Anton Lundell

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset