logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

GIGANTTI Ottelustudio: ”Tuntuu jo himalta”

play

IFK – Kärpät klo 18:30. Ovet auki klo 17:30.

IFK kohtaa tänään torstaina Nordiksella Oulun Kärpät. Joukkueet kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella, mutta GIGANTTI Ottelustudiossa vieraileva valmentaja Kari Kalto tietää, mikä stadilaisia illalla odottaa.

– Kärpät on aktiivinen ja todella laadukas huippujoukkue, Kalto analysoi.

– Meidän täytyy pystyä vastaamaan siihen aktiivisuuteen ja puolustaa hyvin.

IFK:n puolustus vahvistui alkuviikosta, kun 2015-2016 kaudella Stadissa pelannut isokokoinen Joonas Järvinen liittyi joukkueeseen tiistaina.

– ”Järä” tuo jämäkkyyttä meidän puolustukseen ja isännän otteita on heti näkynyt. Todella ammattitaitoinen kaveri kyseessä.

Turunen janoaa pisteitä

IFK:n energinen taitohyökkääjä Teemu Turunen pyrkii tuottamaan ongelmia tänään Kärppä-puolustukselle. Hämeenlinnasta Stadiin tullut Turunen nauttii pelaamisesta kotiyleisön edessä.

– Tuntuu himalta jo. Yleisön tuen on kyllä aistinut, Turunen kehuu.

Kymmenessä runkosarjamatsissa ”Teme” on toistaiseksi kerännyt tehot 4+2.

– Oma pelaaminen on mennyt parempaan suuntaan siitä, mitä se alkukaudesta oli. Maaleja ja muutenkin pisteitä voisi tosin tulla enemmän. Paikkoja on kuitenkin tullut ja täytyy vaan uskoa, että kiekot alkaa jossain kohtaa pomppimaan sisään.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

50 Frans Tuohimaa
70 Andreas Bernard (varalla)

Hyökkääjät

85 Jesse Saarinen – 76 Jere Sallinen – 54 Sebastian Dyk
51 Juha Jääskä – 13 Otto Paajanen – 77 Teemu Turunen
18 Teemu Tallberg – 15 Anton Lundell – 45 Micke Åsten
32 Lennart Petrell – 80 Thomas Nykopp – 19 Juho Keränen

Puolustajat

8 Ville Varakas – 10 Mikko Kousa
28 Rony Ahonen – 57 Johan Motin
36 Joonas Järvinen – 34 Aleksi Laakso

29 Tobias Winberg

Loukkaantuneet: Atte Engren (1 viikkoa), Roope Taponen (1-2 viikkoa), Markus Kankaanperä (2-4 viikkoa), Joonas Lyytinen (day-to-day), Iikka Kangasniemi (day-to-day)

 

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Teemu Turunen

Näytä kaikki uutiset