GIGANTTI OTTELUSTUDIO: Voitolla kuuden sakkiin – Ässät saapuu Nordikselle

play

IFK–Ässät tänään kello 18.30. Katso IFK:n kokoonpano!

Runkosarjaa on tahkottu 59 ottelua ja homma on yhtä matsia vaille paketissa. Lähtöasetelmat pudotuspeleihin ratkaistaan tänään ja IFK tarvitsee voiton varmistaakseen paikkansa kuuden parhaan joukossa. Seitsemäntenä oleva Lukko on kaksi pistettä perässä ja HPK yhden pisteen edellä sijalla viisi.

Osta liput illan matsiin Ticketmasterista!

IFK:n ja Ässien keskinäisissä peleissä on tällä kaudella nähty pelkkiä vierasvoittoja ja kertaakaan ei olla menty jatkoajalle. IFK on hakenut kaksi kertaa täyden pistepotin Porista ja Ässät yllätti IFK:n Helsingissä marraskuun puolivälissä lukemin 3–2. Katso ottelun ennakkospekuloinnit oheiselta videolta.

IFK lähtee otteluun lähes samalla kokoonpanolla kuin tiistaina Tampereella. Ainoa muutos on Iikka Kangasniemen poissaolo sairastumisen takia. Micke Åsten pelaa hänen paikallaan Tommi Santalan ketjussa. Markus Kankaanperä on seitsemäs puolustaja.

Pudotuspelien lipunmyynti alkaa perjantaina. Bättre Folk -jäsenet voivat ostaa lippuja alkaen kello 10.00 ja yleiseen myyntiin liput tulevat kello 12.00.

 

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Atte Engren
36 Markus Ruusu (varalla)

Hyökkääjät

86 Erik Thorell – 12 Juhani Tyrväinen – 88 Joonas Rask (A)
28 Jasse Ikonen – 15 Anton Lundell – 43 Sakari Salminen
18 Teemu Tallberg – 21 Tommi Santala – 45 Micke Åsten
32 Lennart Petrell (C) – 51 Juha Jääskä – 19 Juho Keränen

Puolustajat

34 Aleksi Laakso – 57 Johan Motin
8 Ville Varakas  – 6 Joonas Lyytinen
27 Kyle Quincey – 24 Ryan O’Connor
2 Markus Kankaanperä (A)

 

Loukkaantuneet: Teemu Eronen (day-by-day), Iikka Kangasniemi (sairastunut), Joe Finley (loppukausi), Niklas Nordgren (loppukausi), Thomas Nykopp (loppukausi)

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset