logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

HPK vierailee Nordiksella – Salminen haki vauhtia Ikosen sohvalta

play

IFK - HPK perjantaina 11.1. klo 18.30.

Perjantaina Nordiksella taistellaan paikasta playoff-viivan paremmalla puolella, kun IFK kohtaa kuudentena sarjassa ja pisteen stadilasten edellä olevan HPK:n. Paikalla on myös tuoreet nuorten maailmanmestarit, joita pääset tapaamaan ottelun erätauoilla!

Myös IFK:n tuoreimmat kiinnitykset, Jasse Ikonen ja Sakari Salminen odottavat ensiesiintymistään kotiyleisön edessä. Ikonen pelasi itsensä IFK-fanien sydämiin jo edellisen kerran edustaessaan stadilaisia, mutta Salmisen debyytti uudessa joukkueessa on vielä edessä.

Liput matsiin Ticketmasterista!

– Jasse Ikonen on pelannut 160 liigaottelua IFK:ssa

– Ikonen pelasi edellisen kerran IFK-paidassa HPK:ta vastaan 24.1.2017. IFK voitti 4–0

– Lyytinen, Ikonen ja Salminen ovat pelanneet yhteensä yli 1300 ammattilaisottelua

Vahva kotijoukkue

IFK ja HPK ovat kohdanneet aiemmin tällä kaudella kolmesti. Molemmat ovat ottaneet yhdet suorat kolmen pisteen voitot. Viimeisin kohtaaminen päättyi Hämeenlinnassa HPK:n jatkoaikavoittoon lukemin 4–3.

IFK lähtee perjantain matsiin kaksi voitettua ottelua allaan. Kotivoittoja stadilaisilla on jo viisi peräkkäin ja edellisen kerran IFK jäi ilman pisteitä Nordiksella 24. marraskuuta Kärppiä vastaan.

Tuttuja uudessa joukkueessa

IFK on julkistanut viimeisen muutaman viikon aikana kolme uutta pelaajasopimusta. Joukkueeseen ovat liittyneet puolustaja Joonas Lyytinen, hyökkäystä vahvistaa Jasse Ikonen sekä viimeisimpänä Sakari Salminen.

Salminen pääsi kokemaan tänään keskiviikkona ensimmäiset treenit uuden joukkueensa mukana.

– Hienolta tuntui vetää ensimmäiset piirrot Nordiksen jäähän. Joukkueessa on paljon hyviä pelaajia ja hyvä fiilis, ”Sakke” kertoi aamujään päätteeksi.

Salminen saapui eilen Stadiin ja mies vietti ensimmäisen yönsä tutun kaverin kämpällä. Jasse Ikonen ja Sakari Salminen olivat kämppiksiä Kuopiossa heidän pelatessaan KalPassa.

– Jasse on sellainen lupsakka savolainen.

– Hän teki hyvät ruoat ja iltapalat eilen, mutta kyllä minun täytyy hotelliin ensi yöksi mennä. Ei Jasse jaksa minua enää toista yötä, ”Sakke” naureskeli.

Salmisella on henkilökohtaisesti takanaan loistava syyskausi. Porilainen on tällä hetkellä liigan pistepörssissä sijalla seitsemän tehoilla 10+21=31. Tavoite loppukauteen on selkeä.

– Yksi tavoite tänne lähtiessäni oli, että mennään pitkälle keväällä.

– Täällä on paljon hyviä pelaajia ja todella hyvä joukkue. Kyllä se painoi paljon vaakakupissa.

Salmisen debyytti IFK-paidassa tapahtuu varmuudella lähiaikoina.

Jasse IkonenSakari Salminen

Näytä kaikki uutiset