logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

HREDSin junioritoiminta starttaa – Hae mukaan CS:GO-valmennukseen!

HIFK:n esports-joukkueen Helsinki REDSin junioritoiminta käynnistyy 14.10. Telian kanssa yhteistyössä toteutettava CS:GO-peliin keskittyvä juniorivalmennus on tarkoitettu 13-17-vuotiaille nuorille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti ja kehittyä kilpapeliammattilaisiksi. Pelitaitojen lisäksi korostuvat muun muassa ryhmätyökyvyt ja elämänhallinta.

Toiminta sisältää kolme tuntia yhteisharjoittelua arkisin ja edellyttää omatoimista harjoittelua myös vapaa-ajalla. Yhteisharjoittelukerrat järjestetään GLHF-pelikahvilan tiloissa Helsingin Kampissa maanantai- tai keskiviikkoiltaisin. Ryhmäkoko on kymmenen pelaajaa per valmennusryhmä. Valmennuskausi kestää neljä kuukautta, lokakuusta 2019 tammikuuhun 2020.

Hinnat: koko kauden (4kk) paikka valmennusryhmään maksaa 320€. Paikan voi ostaa myös kuukausi kerrallaan hintaan 100€/kk. Hakuprosessissa annetaan prioriteetti koko kauden paikkoja hakeville.

Peruutusehdot: Hakiessasi mukaan sitoudut maksamaan valmennuksen hinnan, mikäli tulet valituksi valmennusryhmään.

Hakemisohjeet: Hakeaksesi mukaan täytä tältä sivulta löytyvä lomake ennen 08.10.! Hakemus valmennukseen on sitova, jos sinut valitaan.

Lisätietoa valmennuksesta antaa Toni Luhtapuro osoitteessa toni.luhtapuro@helsinkireds.fi.

Näytä kaikki uutiset