IFK:n ja HSL:n yhteistyö alkoi menestyksekkäästi

Viime lauantain kotiottelussa IFK:n Bättre Folk -kannattajayhteisön jäsenillä oli ensimmäistä kertaa käytössään mobiilipalvelu, jossa he pystyivät otteluun saapuessaan lunastamaan maksuttoman kertalipun Helsingin sisäisen liikenteen kulkuvälineisiin.

Uudistus oli menestys, sillä sadat jäsenet saapuivat lauantain kotipeliin IFK:n mobiilisovelluksen kautta lunastamallaan raitiovaunulipulla. Teknisiä ongelmia ei ollut lainkaan ja ottelun yleisömäärä oli komea 8071.

– Tässä kohtasivat kannattajiemme tarpeet ja täydellisesti toimiva teknologia. Me kannustamme saapumaan peleihin julkisilla kulkuvälineillä ja tämän uudistuksen avulla se on tehty kannattajille hieman helpommaksi, kommentoi IFK:n viestintäpäällikkö Petteri Linnavalli.

Toimivan palvelun perusta on HIFK:n mobiilisovellus, jonka toiminnoksi Bättre Folk -jäsenyys ja sen tuomat edut on rakennettu.

– Mobiilisovelluksemme on erinomainen alusta uusille, kannattajia yhä paremmin palveleville digitaalisille toiminnoille. Lippuyhteistyö HSL:n kanssa on merkittävä uudistus, jonka IFK:n kannattajat ottivat heti lämpimästi vastaan. Aiemmin tammikuussa lanseerasimme 3D-kuvat joukkueen pukukopista ja muita uusia palveluja on jo työn alla.

– Meillä on erinomaisia kumppaneita, joiden tuella pystymme kehittämään toimintaamme, parantamaan palvelujamme ja tuomaan kannattajille uusia tapoja elää mukana joukkueen tarinassa.

HIFK:n mobiilisovelluksen ja mobiilikausikortin on tehnyt Starcut, hifk.fi-verkkosivuston ja Bättre Folk -jäsentoiminnot tuottaa Bureau Little ja 3D-kuvaukset suoritti virtuaalisesti.fi.

IFK kohtaa torstaina kotiottelussa SaiPan. Maksuton kertalippu on Bättre Folk -jäsenien saatavilla alkaen kaksi tuntia ennen ottelun alkua.

Näytä kaikki uutiset