logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

IFK:n nuori sentteri lähtee hyvässä vireessä himamatsiin

IFK – Ässät 29. elokuuta klo 18:30 Elisa-areenalla.

IFK pelaa torstai-iltana Nordiksen harjoitushallissa kauden viidennen täysimittaisen treenimatsinsa. Tampereen turnauksessa tuli yksi voitto ja yksi tappio ja viime viikon Itävallan kutsuturnauksesta saldo oli samanlainen.

Liput IFK – Ässät -matsiin ostat Ticketmasterista!

Mainiossa vireessä

Yksi stadilaisten nuorista tähdistä on 21-vuotias Juha Jääskä. Kitzbühelin turnauksessa IFK:n parhaana palkittu keskushyökkääjä uskoo, että torstaina Ässät kohtaa Elisa-areenalla hyvinkin valmiin IFK-ryhmän.

– Olemme mielestäni mainiossa vaiheessa. Jäätreenit ovat olleet kivan pitkiä ja kaikin tavoin harjoitteleminen on ollut hieman aiempaa napakampaa. Sitä kautta olemme päässeet nopeasti hommaan kiinni, Jääskä kertoo.

”Jäky” onnistui Itävallassa pariinkin kertaan maalinteossa ja miehellä on hyviä muistoja harjoitusotteluista aiemmiltakin kausilta.

– Olen yleensä ollut aika hyvä harkkamatseissa – toivotaan, etten jää sellaiseksi preseason-spesialistiksi, Jääskä nauraa.

179-senttinen hyökkääjä on viettänyt kesän aikana jään lisäksi rutkasti aikaa myös punttisalilla. Jääskä tietää omat kehitysalueensa ja niitä on hiottu ennen uuden kauden alkua.

– Lajitaitoja on tullut treenattua. Olen luistellut, kikkaillut ja laukonut paljon kesän aikana. Kropassa olen pyrkinyt saamaan voimaa etenkin keskivartaloon. Sitä kautta pitäisi saada tehoja aloituksiin.

IFK kohtaa Ari-Pekka Selinin luotsaaman Porin Ässät kauden ainoassa Stadissa skulattavassa harjoitusottelussa. Kiekko tippuu Elisa-areenan jäähän klo 18:30.

 

Juha Jääskä

Näytä kaikki uutiset