logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Jääskä ja Luttinen: Ogelilaiset bondasivat saman tien

play

Arttu Luttisen juhlamatsi pelataan keskiviikkona 18.12. Osta liput Ticketmasterista!

Juha Jääskä oli 17-vuotias nuorukainen debytoidessaan lokakuussa 2015 HIFK:n liigajoukkueessa. Hänen tuon kauden ainoaksi jääneessä Liigamatsissa Jääskä pääsi samaan ketjuun joukkueen kapteenin Arttu Luttisen kanssa. Se oli Jääskälle ikimuistoinen ilta.

Nyt Jääskä on yksi joukkueen runkopelaajista ja keskiviikkona hän seisoo ennen matsia siniviivalla seuraamassa eturivistä sitä, kun Nordiksella vietetään yhden HIFK-legendan jäähyväisiä. Luttinen päätti tänä syksynä upean uransa, joka alkoi kaudella 2002–2003 ja jonka aikana hän pelasi HIFK:ssa 631 runkosarjaottelua. Luttinen on kaikkien aikojen kolmanneksi eniten HIFK:ssa otteluita pelannut pelaaja. Hänen edellään pelatuissa otteluissa ovat vain Pertti Lehtonen ja Kimmo Kuhta.

Kun Oulunkylässä kasvanut Jääskä nousi liigajoukkueeseen, Luttinen asui samassa kaupunginosassa. Nuori hyökkääjä pääsi pian veteraanin siiven alle ja automatkat hallille taittuivat usein yhdessä.

Katso videolta, miten Jääskä muistelee aikaansa samassa joukkueessa Luttisen kanssa ja mitä hän odottaa keskiviikkoillalta.

Osta liput Arttu Luttisen juhlamatsiin Ticketmasterista!

Juha Jääskä

Näytä kaikki uutiset