logologo
HIFKJukurit
ke 10.08.2022 klo 18:30

Jesse Saarinen on ollut pisteillä jokaisessa matsissa paluunsa jälkeen

Sport–HIFK klo 17:00. Tsekkaa HIFK:n kokoonpano!

HIFK matkusti perjantaina Vaasaan valmistautumaan vuoden 2019 toiseksi viimeiseen otteluunsa. Stadilaiset iskevät kolmatta kertaa Sportin kimppuun tämän kauden aikana. Joukkueiden aiemmista kohtaamisista HIFK on ottanut täydet kuusi sarjapistettä maalierolla 12–5.

Seuraa heitä

HIFK:n sisäisen pistepörssin kärkikolmikko löytyy samasta hyökkäysketjusta. Teemu Turunen (14+24) on omilla luvuillaan ja 38 tehopistettä oikeuttaa tällä hetkellä koko sarjan pörssissä sijalle kaksi. Sebastian Dyk (12+12) ja Otto Paajanen (9+14) miehittävät joukkueen kaksi seuraavaa sijaa.

Syvyyttää illan vierasjoukkueesta löytyy myös edellä mainittujen lisäksi. Jere Sallisen (12+6), Jesse Saarisen (4+17) ja Ville Leskisen (1+3) trio on niin ikään äärimmäisen mielenkiintoinen seurattava.

Sallinen on joukkueensa tehokkaimpia maalintekijöitä ja edellisellä Vaasan visiitillä vastustajan verkko pöllysi kahdesti espoolaisen laukauksesta. Saarinen on käytännössä piste per peli tahdissa 22 pelaamansa matsin jälkeen ja Leskisellä on neljä tehopistettä yhtä monessa ottelussa.

Saarinen oli kuukauden päivät sivussa, mutta on nyt palattuaan kaukaloon päässyt pisteille kaikissa pelaamassaan kolmessa ottelussa ja tehoja niissä on kertynyt 2+2.

Torjuntavuorossa stadilaisten maalilla on tänään Atte Engren. Joulukuussa kiekko on tarttunut 31-vuotiaan veskarin varusteisiin 95,06 prosenttisesti ja päästettyjen maalien keskiarvokin on huima 1,33.

Juha Jääskä loukkaantui tapaninpäivän ottelussa Pelicansia vastaan ja on sivussa tämän hetken arvion mukaan noin kuusi viikkoa.

 

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Atte Engren
50 Frans Tuohimaa (varalla)

Hyökkääjät

77 Teemu Turunen – 13 Otto Paajanen – 54 Sebastian Dyk
85 Jesse Saarinen – 76 Jere Sallinen – 21 Ville Leskinen
18 Teemu Tallberg – 71 Michael Keränen – 4 Iikka Kangasniemi
45 Micke Åsten – 80 Thomas Nykopp – 19 Juho Keränen

Puolustajat

36 Joonas Järvinen – 10 Mikko Kousa
28 Rony Ahonen – 57 Johan Motin
8 Ville Varakas – 6 Joonas Lyytinen
34 Aleksi Laakso

Loukkaantuneet: Anton Lundell (1-2 viikko), Markus Kankaanperä (day-to-day), Lennart Petrell (3-4 viikkoa), Juha Jääskä (6 viikkoa)

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen a tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset