logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Kangasniemi pelaa TPS:aa vastaan – katso IFK:n kokoonpano!

TPS - IFK klo 18.30.

IFK matkustaa tänään Turkuun TPS:n vieraaksi. Stadilaiset voittivat tammikuussa kahdeksan matsia ja joukkue nousi sarjataulukossa sijalle viisi. TPS:n tammikuuhun mahtui mm. viiden matsin tappioputki ja viime kuun kolmesta voitosta kaksi tuli sarjajumboa Ässiä vastaan.

Matsia voit seurata suorana Telia TV:stä!

Lisää taitoa kentälle

Eilen hienon taisteluvoiton SaiPasta ottanut stadilaisnippu saa kovan vahvistuksen illan matsiin, kun Iikka Kangasniemi palaa kokoonpanoon. Kangasniemi pelaa tänään Juhani Tyrväisen ja Joonas Raskin kanssa samassa ketjussa.

IFK teki eilen voittomaalinsa ylivoimalla ja Kangasniemi tuo rutkasti lisää vaarallisuutta tälle saralle. Etenkin Tommi Santalan, Sakari Salmisen ja Kangasniemen ylivoimatrio on ollut vakuuttava. Sama kolmikko löytyy myös IFK:n sisäisen pistepörssin kärjestä.

 1. Tommi Santala 10+25=35

 2. Sakari Salminen 11+23=34

 3. Iikka Kangasniemi 20+13=33

IFK:n maalissa jatkaa eilen loistanut Atte Engren. Myös Engren pelasi erinomaisen tammikuun voittaen viisi seitsemästä pelaamastaan ottelusta. Torjuntaprosenttikin oli komea 92,63 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,00.

 

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Atte Engren
36 Markus Ruusu (varalla)

Hyökkääjät

4 Iikka Kangasniemi – 12 Juhani Tyrväinen – 88 Joonas Rask (A)
28 Jasse Ikonen – 21 Tommi Santala – 43 Sakari Salminen
14 Teemu Engberg – 15 Anton Lundell – 51 Juha Jääskä
32 Lennart Petrell (C) – 45 Micke Åsten – 37 Ilmari Pitkänen

Puolustajat

42 Teemu Eronen – 57 Johan Motin
8 Ville Varakas – 6 Joonas Lyytinen
44 Elias Ulander – 24 Ryan O’Connor

2 Markus Kankaanperä (A)

Loukkaantuneet: Aleksi Laakso (day-to-day), Teemu Tallberg (2-3 viikkoa), Juho Keränen (2 viikkoa), Kyle Quincey (2-3 viikkoa), Joe Finley (toistaiseksi), Thomas Nykopp (loppukausi), Niklas Nordgren (toistaiseksi)

Sairastuneet: Erik Thorell

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Iikka KangasniemiAtte Engren

Näytä kaikki uutiset