logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Kotipelit alkavat keskiviikkona – Tässä IFK:n kirkkaimmat tähdet!

IFK lähtee kauteen yhtenä median nimeämistä mestarisuosikeista. Joukkue pullistelee tähtipelaajia, kuka heistä on sinun suosikkisi?

Pitkä odotus on ohi ja Liigan runkosarja pyörähti tänä viikonloppuna käyntiin. IFK pelasi perjantaina Lahdessa ja lauantaina Kuopiossa saldona oli kolme pistettä voitosta KalPaa vastaan. Enemmänkin oli tarjolla, sillä Lahdessa IFK vei selvästi peliä, mutta kotijoukkue iski vastahyökkäyksistä maalit päätöserässä.

Kotipelit alkavat keskiviikkona, jolloin JYP saapuu visiitille Nordikselle. Osta liput matsiin Ticketmasterista!

IFK on median ennakkospekuloinneissa sijoitettu Liigan kärkeen, jopa mestarisuosikiksi. Joukkueeseen hankittiin keväällä kahdeksan uutta pelaajaa ja omat nuoret ovat nyt vuoden kokeneempia. Tässä listaus joukkueen kirkkaimmista tähtipelaajista.

Anton Lundell, keskushyökkääjä

Ensimmäisissä rankingeissa Lundell on ikäluokkansa kärkinimiä ensi kesän NHL-varaustilaisuudessa. Taitava ja älykäs sentteri on ottanut isoja askelia vuoden aikana ja on nyt yksi IFK:n tärkeimmistä hyökkääjistä.

Teemu Turunen, laitahyökkääjä

Taitava ja sitkeä tuloksentekijä, joka voitti SM-kultaa viime keväänä HPK:ssa. Povattu Liigan pistepörssin kärkipäähän, eikä syyttä. Pyörii otsikoissa tehopisteidensä ansiosta, mutta on erittäin monipuolinen ja älykäs pelaaja.

Jesse Saarinen, laitahyökkääjä

Äärimmäisen taitava pelintekijä, mistä nähtiin avausviikonlopun peleissä monta näytettä. Heittelee hyökkäysalueella sellaisia syöttöjä, että morjens. Ykkösylivoiman pyörittäjä ja vaarallinen maalintekijä.

Mikko Kousa, puolustaja

Oli viime kaudella puolustajien pistepörssin kuudes (10+24) ja monipuolisuutensa ansiosta ehkä koko sarjan paras puolustaja. Liikuttaa kiekkoa älykkäästi eteenpäin, vaarallinen ampuja siniviivalla ja tärkeä palanen ylivoimapelissä.

Iikka Kangasniemi, laitahyökkääjä

Teki viime kaudella 39 ottelussa peräti 22 maalia. Pystyy kaukalossa kikkoihin, joita harvoin liigakaukalossa näkee. Pistää koko vartensa likoon kamppailuissa mitään pelkäämättä. Pystyy luomaan maalipaikkoja kuin tyhjästä.

Jere Sallinen, keskushyökkääjä

Yksi joukkueen suurimmista liidereistä, maailmanmestari vuosimallia 2019. Vankka ja älykäs pelaaja, joka pystyy pelaamaan kaikissa tilanteissa, ylivoimalla ja alivoimalla. Kova ja häijy kamppailija, joka tekee mukavasti tehoja.

Anton LundellIikka KangasniemiJere SallinenJesse SaarinenMikko KousaTeemu Turunen

Näytä kaikki uutiset