logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Lennu palaa kaukaloon – Katso IFK:n kokoonpano!

HPK - IFK klo 17.00.

IFK matkustaa tänään Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi. Jaossa on isot pisteet ja suoralla kolmen pisteen voitolla IFK nousisi HPK:n ohi sarjataulukossa sijalle 6. Stadilaisten perässä olevat SaiPa sekä Ilves pelaavat myös tänään ja voiton merkitys kasvaa entisestään.Kapteeni mukana

IFK tekee muutamia muutoksia kokoonpanoonsa sitten edellisestä ottelusta. Keskiviikkona Sport kaatui Nordiksella lukemin 5–2. Voitosta huolimatta IFK:n on tehtävä muutoksia kentällisiin Iikka Kangasniemen loukkaantumisesta sekä Sakari Salmisen sairastumisesta johtuen.

Juho Keränen ottaa Kangasniemen paikan Tommi Santalan kentällisessä ja Teemu Engberg tulee Anton Lundellin toiseksi laitahyökkääjäksi Salmisen tilalle.

Hyvä uutinen on, että joukkueen kapteeni Lennart Petrell on tervehtynyt. ”Lennu” pelaa tänään Micke Åstenin ja Ilmari Pitkäsen kanssa.

IFK:n maalilla aloittaa Atte Engren.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Atte Engren
36 Markus Ruusu (varalla)

Hyökkääjät

86 Erik Thorell – 12 Juhani Tyrväinen – 88 Joonas Rask (A)
51 Juha Jääskä – 21 Tommi Santala – 19 Juho Keränen
14 Teemu Engberg – 15 Anton Lundell – 28 Jasse Ikonen
32 Lennart Petrell (C) – 45 Micke Åsten – 37 Ilmari Pitkänen

Puolustajat

34 Aleksi Laakso – 57 Johan Motin
8 Ville Varakas – 6 Joonas Lyytinen
44 Elias Ulander – 24 Ryan O’Connor

2 Markus Kankaanperä (A)

Loukkaantuneet: Teemu Tallberg (1-2 viikkoa), Kyle Quincey (1-2 viikkoa), Iikka Kangasniemi (toistaiseksi), Joe Finley (toistaiseksi), Niklas Nordgren (toistaiseksi), Thomas Nykopp (loppukausi)

Sairastuneet: Sakari Salminen, Teemu Eronen

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset