logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Leskinen debytoi Turusen ja Paajasen rinnalla

Kärpät–HIFK klo 17:00. Katso HIFK:n kokoonpano!

HIFK matkusti perjantaina Ouluun, missä se kohtaa tänään lauantaina sarjakärki Kärpät. Illan matsi on joukkueiden kauden neljäs kohtaaminen. Stadilaiset ovat voittaneet edellisistä kolmesta keskinäisestä ottelusta kaksi.

Leskisen ensimmäinen

HIFK:n tuorein kiinnitys, 25-vuotias Ville Leskinen, debytoi tänään uuden seuransa väreissä. Viime kauden Liigan pistepörssin kakkonen pukee illan otteluun kasvattajaseuraansa vastaan.

Leskinen iski viime kaudella runkosarjassa 29 maalia ja yhteensä 57 pistettä. Lisäksi pudotuspelien 17 matsissa syntyi 15 tehopistettä.

Oulussa syntynyt rightin-puolen hyökkääjä on vaarallisimmillaan vastustajan maalin läheisyydessä ja löytää itsensä usein tyhjästä tilasta hyökkäysalueella. Tänään ”Lese” pääsee nauttimaan tutkapari Teemu Turusen ja Otto Paajasen tarjoilusta.

Muutama sairastuminen

Michael Keränen on vielä sivussa sairastumisen vuoksi. Myös HIFK:n tehokkaimpiin maalintekijöihin tällä kaudella lukeutunut Sebastian Dyk on sairastunut eikä pelaa tänään.

Torjuntavuorossa stadilaisten maalilla on Atte Engren.

 

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

35 Atte Engren
50 Frans Tuohimaa (varalla)

Hyökkääjät

77 Teemu Turunen – 13 Otto Paajanen – 21 Ville Leskinen
18 Teemu Tallberg – 76 Jere Sallinen – 4 Iikka Kangasniemi
45 Micke Åsten – 80 Thomas Nykopp – 78 Niklas Nordgren
14 Teemu Engberg – 19 Juho Keränen – 43 Rasmus Heljanko

Puolustajat

36 Joonas Järvinen – 10 Mikko Kousa
28 Rony Ahonen – 57 Johan Motin
8 Ville Varakas – 34 Aleksi Laakso
6 Joonas Lyytinen

Loukkaantuneet: Markus Kankaanperä (1-2 viikkoa), Juha Jääskä (1 viikkoa), Anton Lundell (4 viikkoa), Jesse Saarinen (toistaiseksi), Lennart Petrell (4-6 viikkoa)

Sairastuneet: Michael Keränen, Sebastian Dyk

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen a tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Ville Leskinen

Näytä kaikki uutiset