logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Lisää taitoa Tyrväisen kentälliseen – Katso IFK:n kokoonpano!

Jukurit - IFK klo 17.00.

IFK ei jäänyt pitkäksi aikaa nieleskelemään eilistä kotitappiota HPK:ta vastaan vaan joukkue matkasi Mikkeliin, missä se kohtaa tänään Jukurit.

Matsia voit seurata suorana Telia TV:stä!

Uudella ilmeellä

IFK lähtee illan matsiin parantamaan peliään eilisestä. Nyt joukkueen uusilla kasvoilla on yksi ottelu allaan ja kokoonpanoon eilen palannut Iikka Kangasniemikin pääsi pitkästä aikaa pelaamaan.

Eilen Joonas Raskin viime hetken sairastuminen sekä Henrik Koiviston loukkaantuminen ottelun ensimmäisessä erässä eivät ainakaan helpottaneet joukkueen urakkaa HPK:ta vastaan. IFK pelasi lähes koko ottelun kolmella sentterillä ja esimerkiksi Juhani Tyrväiselle kertyi yli 24 peliminuuttia.

Illan vastustaja Jukurit on tällä hetkellä sarjassa vasta sijalla 13. Sarjasijoituksen ei kuitenkaan saa antaa hämätä, sillä Mikkeliläiset ovat väläytelleet aika ajoin – viimeksi viikko sitten kaatamalla sarjajohtajan Kärpät vieraissa.

Joukkueet ovat kohdanneet kaksi kertaa aiemmin tällä kaudella, joista IFK on voittanut molemmat. Ensimmäinen kohtaaminen venyi jatkoajalle saakka ja Stadissa pelatussa matsissa voittomaali syntyi vajaa viisi minuuttia ennen ottelun täyttä aikaa.

– 15.9.2018 Jukurit – IFK 4–5 JA

– 4.10.2018 IFK – Jukurit 4–3

– Juhani Tyrväinen on osunut kertaalleen molemmissa joukkueiden kohtaamisissa

Vaarallinen ykköskenttä

IFK tekee muutaman muutoksen kokoonpanoonsa. Eilen sairastuneen Joonas Raskin paikan ottanut ja roolinsa mallikkaasti täyttänyt Terry And pelaa tänään Lennart Petrellin ja Jasse Ikosen kanssa. Ikonen ottaa paikan ketjun keskeltä.

Sakari Salminen siirtyy pelaamaan Tyrväisen ja Erik Thorellin kanssa ja tuo roimasti taitoa IFK:n nimelliseen ykköseen. ”Julle” ja ”Thorre” pääsevät toivottavasti tänään nauttimaan eilen pistetilinsä uudessa seurassaan avanneen ”Saken” nerokkaista passeista Mikkelissä.

Nuorten maailmanmestari Teemu Engberg palaa tänään kokoonpanoon ja pelaa vauhdikkaassa kentällisessä Juha Jääskän ja Micke Åstenin kanssa.

Markus Ruusu aloittaa IFK:n tolppien välissä.

 

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

36 Markus Ruusu
53 Atte Engren (varalla)

Hyökkääjät

86 Erik Thorell – 12 Juhani Tyrväinen – 43 Sakari Salminen
37 Ilmari Pitkänen – 21 Tommi Santala – 4 Iikka Kangasniemi
32 Lennart Petrell – 28 Jasse Ikonen – 87 Terry And
14 Teemu Engberg – 51 Juha Jääskä – 45 Micke Åsten

Puolustajat

42 Teemu Eronen – 57 Johan Motin
8 Ville Varakas – 6 Joonas Lyytinen
34 Aleksi Laakso – 24 Ryan O’Connor

2 Markus Kankaanperä

Loukkaantuneet: Henrik Koivisto (toistaiseksi), Teemu Tallberg (6 viikkoa), Juho Keränen (4 viikkoa), Niklas Nordgren (toistaiseksi), Kyle Quincey (1-2 viikkoa), Thomas Nykopp (sivussa loppukauden)

Sairastuneet: Joonas Rask, Anton Lundell

 

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset