Matsiraportti: Voitolla kohti sarja-avausta

TPS – IFK 2–3 (0–1, 0–0, 2–2)

IFK:n kenraaliharjoitukset Turun viikonlopussa sujuivat mallikkaasti. Elisen KooKoota vastaan otetun 2–0-voiton jatkeeksi stadilaiset punnersivat tänään 3–2-voiton TPS:sta.

Maalit erikoistilanteista

Ottelun avausosumasta vastasi IFK:n Jesse Saarinen (1+1) ylivoimalla, kun ensimmäistä erää oli reilut viisi minuuttia pelaamatta.

Ottelun toinen erä oli maaliton, mutta maalivahtien torjuntatilastot 40 peliminuutin jälkeen puolsivat IFK:n vahvaa otetta pelistä. Atte Engreniä kohti oli lauottu vain viidesti, kun virkaveljensä toisessa päässä oli torjunut 18 kertaa.

Viimeisessä erässä nähtiin neljä maalia kummankin joukkueen osuttua kahdesti. Sebastian Dyk (2+1) vastasi stadilaisten osumista ensin ylivoimalla ja vielä ottelun lopussa tyhjään TPS-maaliin.

Treenimatsit on nyt skulattu ja IFK aloittaa Liiga-kautensa ensi perjantaina 13. syyskuuta Lahdessa Pelicansia vastaan.

Sarjakausi Nordiksella käynnistyy keskiviikkona 18. syyskuuta klo 18:30 JYPiä vastaan. Osta liput IFK:n himamatseihin Ticketmasterista!