OMEN BY HP & HREDS: CS:GO-liigan toinen kausi starttaa nyt!

IFK:n esports-joukkueella jäi paljon hampaan koloon Telia Esports Seriesin ensimmäisellä kaudella.

Telia Esports Series käynnistyy tänä viikonloppuna ja Helsinki REDS lähtee mukaan vahvistuneella joukkueella. Jengiin värvättiin kokenut Juho ”juhob” Lampinen ja hREDS on pelannut uusitulla kokoonpanolla jo ESEA-liigan peleissä. Lampinen on aiemmin edustanut suomalaisista kärkijoukkueista ENCEä, HAVUa ja iGame.com:ia sekä useita ulkomaalaisia joukkueita.

Lampinen tuo joukkueeseen kokemusta lan-turnauksissa pelaamisesta, mitä päästään testaamaan jo kahden viikon kuluttua Grail Quest -tapahtumassa Turussa. Suomen kovimmista CS:GO-joukkueista tapahtumassa pelaavat hREDSin lisäksi ainakin SJ Gaming ja KOVA Esports. Grail Questissa pelataan Elisa CS:GO -liigan lopputurnaus, josta voittaja saa paikan Dreamhack Winter -tapahtuman turnauksessa.

– Emme olleet saavuttaneet joukkueen kanssa asettamiamme tavoitteita ensimmäisten kuuden kuukauden aikana, joten ravistelimme hieman joukkuetta saadaksemme sen takaisin radalleen, kommentoi joukkueen valmentaja Toni Luhtapuro.

– Olen tuntenut Juhon pitkään ja hänen kanssaan työskentely on aina toiminut hyvin. Hän tuo kokeneemman pelaajan perspektiiviä peliin ja varmasti auttaa nuoria pelaajiamme kehittymään.

Telia Esports Series -liiga alkaa perjantaina ottelulla hREDS – KOVA Esports kello 23.00. Ottelua voi seurata JIMiltä, Ruutu-palvelusta, sekä englannin kielisellä selostuksella Telia Esports Seriesin Twitch-kanavalta.

HREDSin junioritoiminta starttaa – Paikkoja vielä avoinna CS:GO-valmennukseen!

HIFK:n esports-joukkueen Helsinki REDSin junioritoiminta käynnistyy 14.10. Telian kanssa yhteistyössä toteutettava CS:GO-peliin keskittyvä juniorivalmennus on tarkoitettu 13-17-vuotiaille nuorille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti ja kehittyä kilpapeliammattilaisiksi.

Toiminnassa ovat mukana myös Omen by HP ja Pelastakaa Lapset ry.

Toiminta sisältää kolme tuntia yhteisharjoittelua arkisin ja edellyttää omatoimista harjoittelua myös vapaa-ajalla. Yhteisharjoittelukerrat järjestetään GLHF-pelikahvilan tiloissa Helsingin Kampissa maanantai- tai keskiviikkoiltaisin. Ryhmäkoko on kymmenen pelaajaa per valmennusryhmä. Valmennuskausi kestää neljä kuukautta, lokakuusta 2019 tammikuuhun 2020.

Lue lisää tästä linkistä!

Ensimmäinen valmennusryhmä on jo täynnä, mutta toiseen ryhmään mahtuu vielä mukaan!

 

 

Näytä kaikki uutiset