logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

OP Helsinki ja Helsingin IFK yhteistyöhön

Helsingin Seudun Osuuspankki eli OP Helsinki ja Oy HIFK-Hockey Ab ovat solmineet vuodet 2020-2021 kattavan yhteistyösopimuksen, jossa erityiskohteena on tyttöjen ja poikien juniorityön tukeminen.

OP Helsinki on yksi IFK:n pääyhteistyökumppaneista sopimuskaudella. Yhteistyön muotoja ovat junioritoiminnan ja liigajoukkueiden tuen ohella OP Helsingin omistaja-asiakkaille suunnatut jääkiekkohenkiset edut ja tapahtumat sekä otteluelämyksen tarjoaminen ensikertalaisille OP Helsingin asiakkaille.

– OP Helsingin tavoitteena on edistää lasten ja nuorten sekä lapsiperheiden hyvinvointia. Tuemme laaja-alaisesti urheiluseuratoimintaa pääkaupunkiseudulla ja haluamme aktivoida lapsia ja nuoria seuratoiminnan pariin. Jääkiekko on yksi suosituimmista urheilulajeista ja näin ollen Helsingin IFK oli meille luonnollinen kumppani. Yhteistyömme kautta pyrimme tukemaan sitä, että mahdollisimman moni jääkiekosta kiinnostunut nuori pääsisi IFK:n junioritoiminnan pariin, sanoo OP Helsingin toimitusjohtaja Jarmo Viitanen.

Helsingin jäähalli on Stadin kohtaamispaikka ja jääkiekko-otteluissa viihtyvät jääkiekkofanit ikään ja ammattiin katsomatta.

– IFK:n liigajoukkue ja junioritoiminta saavat yhteistyösopimuksen myötä hienon kumppanin. Erityisen iloinen olen siitä, että OP halusi lähteä vahvasti tukemaan myös IFK:n nais- ja tyttökiekkoilua. Stadissa naisten jääkiekolla on paljon kasvun varaa, Helsingin IFK:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen.

 

OP Helsinki on OP Ryhmän suurin vähittäispankki, jolla on 13 henkilöasiakaskonttoria ja 6 yritysasiakaskonttoria Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. OP Helsingillä on lähes 400 000 asiakasta, joista yritysasiakkaita lähes 30 000. OP Helsinki palvelee asiakkaitaan yli 600 pankki- ja vakuutusalan ammattilaisen voimin.

Oy HIFK-Hockey Ab on Helsingissä toimiva perinteikäs jääkiekkoseura. Seura pelaa kotiottelunsa Helsingin jäähallissa. HIFK järjestää laajamittaista junioritoimintaa pojille ja tytöille. Seura on voittanut Suomen mestaruuden seitsemän kertaa, viimeksi 2011. Oy HIFK-Hockey Ab:n liikevaihto oli 10,7 miljoonaa euroa tilikaudella 2018–2019 ja yhtiö työllistää 65 henkilöä.

Näytä kaikki uutiset