logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Pelikuntoon toipunut Juha Jääskä: Kemiat on hiottu kuntoon vuosia sitten

play

Ässät–HIFK perjantaina 13. joulukuuta klo 18:30.

HIFK sai hyviä uutisia, kun hyökkääjä Juha Jääskä on kuntoutunut loukkaantumisestaan. Puolitoista kuukautta sivussa ollut ”Jäky” nähdään suurella todennäköisyydellä perjantaina tositoimissa Ässiä vastaan.

– Pitkään olen tätä odottanut, Jääskä kertoo.

– Tähtäin on ollut, että pääsisin juuri huomiseen Ässät-matsiin mukaan. Perjantai-ilta Porissa, mikäs sen parempaa!

Jääskän kuntoutumisen aikataulu oli lähtökohtaisesti kahdeksan viikkoa, mutta 21-vuotiaan hyökkääjän kohdalla palautuminen pelikuntoon tapahtui lopulta ennakoitua nopeammin.

– Nehän ovat aina arvioita ja kuntoutuminen on kuitenkin hyvin yksilöllistä. Tiedän, etten vielä huomenna ole parhaimmillani, mutta täydessä pelikunnossa kuitenkin.

Jääskä vietti marraskuun punttisalilla ja vasta hiljattain Oulunkylän kasvatti on palannut jääharjoituksiin.

– Kyllä treeneissä mennään pirun kovaa. Katsomosta jääkiekko on niin paljon helpomman näköistä. Mutta onhan tämä siistiä päästä vetämään taas räkä poskella.

Joitakin poissaoloja

HIFK:n kokoonpanosta puuttuu kovia pelimiehiä maajoukkuekomennusten, loukkaantumisten sekä sairastelun vuoksi. Torstaiaamuna liigaringissä nähtiin kourallinen tällä kaudella pääosin stadilaisten A-junioreita edustaneita nuoria tähtiä.

– Todella kivaa, että nimenomaan Kolleja on paljon mukana. Nyt me päästään näyttämään, mitä Kollit osaa. Etenkin jos pelaamme Teemu Engbergin ja Niklas Nordgrenin kanssa kimpassa – ne kemiat on hiottu jo kolme-neljä vuotta sitten kuntoon.

– Ja jos Wiljami ”Bill” Myllylä hyppää askiin huomenna niin sieltä saattaa tulla vaikka kolme häkkiä, Jääskä innostuu.

Tsekkaa koko haastattelu videolta!

Juha JääskäWiljami Myllylä

Näytä kaikki uutiset