Sitkeä joukkue vastassa – ”Heidän sitoutuneisuutensa on ihailtavaa”

IFK - Jukurit perjantaina 22. helmikuuta klo 18.30.

IFK:n taistelu suorasta pudotuspelipaikasta jatkuu huomenna perjantaina Nordiksella. Stadilaiset kohtaavat himassaan Jukurit neljännen kerran tällä kaudella. Aiemmista joukkueiden keskinäisistä otteluista IFK on poistunut jokaisesta voittajana.

Liput matsiin Ticketmasterista! Perjantai on myös perhepäivä – tsekkaa ohjeet perhelippupaketin ostamiseen täältä.

Työntäyteinen ilta tiedossa

IFK:n pelaajatarkkailija Harri Rindell oli eilen Hämeenlinnassa seuraamassa HPK – Jukurit -matsia ja tuntee perjantain vastustajan tämän hetkisen vireen.

– Jukurit on kovaa taisteleva joukkue, Rindell kertoi.

– HPK joutui tekemään täyden päivätyön heitä vastaan.

Jukureiden 3–4-tappioon päättyneen pelin jälkeen joukkueella on enää teoreettinen mahdollisuus yltää kymmenen parhaan joukkoon ja pudotuspeleihin. Eroa JYPiin on 12 pistettä ja otteluita mikkeliläisillä on kahdeksan jäljellä.

– Lähtökohtaan peilaten heidän sitoutuneisuutensa on ihailtavaa. Jukurit on sitkeä porukka.

Jukureilla ei tässä kohtaa kautta enää ole kuin voitettavaa, mikä tekee joukkueesta äärimmäisen vaarallisen ja yllätysvalmiin.

– He uskaltavat pelata rohkeaa ja vapautunutta kiekkoa. HPK:ta vastaan he olivat aktiivisia ja pyrkivät karvaamaan korkealta trappaamisen sijasta.

Rytmin täytyy säilyä

IFK pelasi eilen keskiviikkona Sportia vastaan Vaasassa. Jatkoaikatappioon päättyneessä ottelussa stadilaiset veivät lähes kaikki tilastot nimiinsä – paitsi maalit. Vierasjoukkue hallitsi matsia ajoittain mielin määrin ja Rindell peräänkuuluttaakin tasaista suorittamista.

– Meillä on peruspelaaminen hyvällä mallilla.

– Pelin rytmittämisessä täytyy onnistua ja Jukureita vastaan meidän tulee määrätä pelin tempo alusta alkaen, Rindell jatkoi.

Yksi tasainen suorittaja Jukureita vastaan tällä kaudella on ollut IFK:n Juhani Tyrväinen. ”Julle” on iskenyt kaikissa kauden kolmessa aiemmassa matsissa maalin. Nähtäväksi jää jatkuuko Tyrväisen trendi perjantaina.

HUOM! Perjantaille suunniteltu yleisöluistelu Nordiksella on peruttu.

Näytä kaikki uutiset