Skenaariot torstaille – versio 2.0

Paikka kuuden joukossa varmistuu, jos IFK ottaa kaksi pistettä kotimatsissa Ässiä vastaan.

Tiistain ottelukierros selvensi muutamaa sijoitusta sarjataulukossa. Jukurien vierasvoitto Lukosta tietää sitä, että IFK:lle riittää kaksi pistettä torstain kotimatsista Ässiä vastaan. Tappara varmisti toisen sijan, mutta Pelicans ja TPS kisaavat vielä kolmannesta sijasta ja HPK, IFK ja Lukko pelaavat sijoista 5–7.

Alemmalla pudotuspeliviivalla Sport jahtaa edelleen JYPiä ja tarvitsee kaksi pistettä Lahdesta päästäkseen pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle.

Tasapisteissä ratkaisee 1) kolmen pisteen voittojen määrä, 2) maaliero, 3) tehdyt maalit, 4) keskinäiset ottelut.

– HPK pelaa torstaina kotonaan Tapparaa vastaan, joka on varmistanut toisen sijan runkosarjassa. Viidenteen sijaan sille riittää kaksi pistettä, koska HPK:lla on parempi maaliero kuin IFK:lla.

– IFK:n pitää voittaa kotonaan Ässät varmistaakseen paikan kuuden parhaan joukossa. Viidenneksi joukkue selviää, mikäli ottaa kolme pinnaa Ässiä vastaan ja HPK korkeintaan yhden Tapparaa vastaan.

– Lukko pelaa vieraissa Ilvestä vastaan ja tarvitsee voiton säilyttääkseen saumat suoraan paikkaan pudotuspeleissä. Lukko tarvitsee apuja IFK:lta tai HPK:lta. Suoralla tappiolla joukkue putoaa sijalle kahdeksan.

Runkosarjaa on jäljellä yksi ottelukierros. Vielä ehdit siis messiin, osta liput Ticketmasterista!

 

Näytä kaikki uutiset