logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Stadin Gimmojen organisaatio vahvistuu

Kaudeksi 2019-2020 Naisten Liigaan noussut Helsingin IFK:n naisten edustusjoukkue vahvistaa taustajoukkojaan tulevalle kaudelle.

Joukkueen päävalmentajana jatkaa Saara Niemi, apunaan valmentaja Tuomas Ahola ja maalivahtivalmentaja Tuukka Hämäläinen. Joukkueen valmennusta täydentää sertifioitu psyykkinen valmentaja Kim Forsblom, jolla on laaja valmentajakokemus etenkin naisurheilijoiden parissa. Forsblom on toiminut mm. valmentajakouluttajana, mentorina ja viimeistelee liikuntapsykologian väitöskirjaa.

– On hienoa päästä työskentelemään eteenpäin pyrkivien urheilijoiden arjessa. Seura ja sen perinteet velvoittavat pitämään riman korkealla ja on kunnia olla osana IFK:n naisten joukkueen uutta Liiga-tarinaa, kertoi Forsblom tuoreeltaan uudesta pestistään.

Stadi Fit jatkaa yhteistyötään Gimmojen kanssa

Naisten edustusjoukkueen fyysisestä valmennuksesta myös tulevalla kaudella vastaa Simon Dannapfel (Master of Sport and Exercise Science) yhdessä Margot Vander Ghinst kanssa.

– Simon ja Margot tuovat monipuolista ja uutta tieteelliseen tutkimukseen pohjautuvaa fysiikkavalmennusosaamista Stadin Gimmojen arkeen, pohjaa päävalmentaja Saara Niemi yhteistyötä. Urheilijoiden fyysisten ominaisuuksien kehittäminen yksilöiden henkilökohtaiset tarpeet huomioiden tulee olemaan avainasemassa tulevalla kaudella.

Stadin Gimmoille akatemiajoukkue

IFK haluaa panostaa pelaajakehitykseen ja nostaa vähitellen omia junioreita Naisten Liigaan. Väliporras tyttöjen joukkueista naisten edustukseen on keväällä 2019 perustettava naisten akatemiajoukkue, mikä tavoittelee Naisten Mestis-paikkaa tulevalla kaudella.

Akatemiajoukkueen päävalmentajana kaudella 2019-2020 toimii Antti Borgenström, apunaan valmentaja Jani Korhonen ja maalivahtivalmentaja Jarkko Leinonen. IFK:n B-C-tyttöjoukkueen vetovastuu on Raido Bitterillä, yhdessä valmentaja Pasi Sormusen ja maalivahtivalmentaja Jarkko Leinosen kanssa.

Naisten edustusjoukkueen, naisten akatemiajoukkueen ja BC-tyttöjen avoimiin jääharjoituksiin on mahdollisuus osallistua huhtikuussa.

Lisätiedot:

Päävalmentaja / GM: Saara Niemi / saara.niemi@hifk.fi (joukkueet, valmennus, avoimet harjoitukset)

Toimitusjohtaja Jukka Valtanen / jukka.valtanen@hifk.fi (yhteistyökumppanuudet)

Kuva: Emmi Korhonen / Wärtsilä

Näytä kaikki uutiset