SVEA MATSIRAPORTTI: Engren ohittamaton – IFK:lle täydet pisteet!

IFK - KooKoo 4–0 (0–0, 2–0, 2–0)

Tänään Nordiksella nähtiin kurinalainen IFK. Turhat jäähyt jätettiin pois ja pelinrakentaminenkin oli huolellista. Toisen erän kaksi salamamaalia, Atte Engrenin loistavat otteet ja onnekkaat pomput ottelussa takasivat tänään stadilaisille kolme sarjapistettä.

Ensimmäisessä erässä mentiin kovaa päästä päähän. Matsin ensimmäinen pelikatko nähtiin vasta ottelun seitsemännellä minuutilla. Tasaisen erän ainoa tilastomerkintä oli IFK:n Sakari Salmisen rangaistus.

Toinen erä saikin sitten räjähtävän alun. Erää oli ehtinyt kulua vain 43 sekuntia, kun loistavaa kevättä pelaava Tommi Santala ehti ensimmäisenä irtokiekkoon. Santalan kauden kymmenes osuma jäi myös ottelun voittomaaliksi.

Vain 25 sekuntia edellisestä ja IFK iski jälleen. Kotijoukkueen illan toinen maali syntyi niin ikään irtokiekosta. Tällä kertaa osuman viimeisteli Jasse Ikonen. Santalalle merkittiin osumaan syöttöpiste.

Engrenin nollatessa KooKoon yritykset kolmannessakin erässä, jäi täysi pistepotti Stadiin. IFK latoi vielä kaksi osumaa tyhjään maaliin. Ensin Jasse Ikonen roikutti illan toisensa puolustusalueelta ja hetkeä myöhemmin Joonas Lyytinen osui myös määrämittaisella omalta kenttäpuoliskolta.

Matsin tilastot löydät Liigan sivuilta.

IFK pelaa seuraavan kerran torstaina 31.1. SaiPaa vastaan Nordiksella. Liput matsiin Ticketmasterista!

Atte EngrenTommi Santala

Näytä kaikki uutiset