SVEA MATSIRAPORTTI: HPK tehokkaampi Nordiksella

IFK – HPK 2–4 (0–3,0–1,2–0)

IFK ja HPK kohtasivat back-to-back -matsien ensimmäisessä osassa Nordiksella. HPK onnistui alle vartissa iskemään kiekon kolmesti stadilaisten verkkoon eikä IFK:n loppukiri riittänyt kahta maalia lähemmäs.

IFK saa revanssin paikan heti huomenna, kun joukkueet kohtaavat Hämeenlinnassa.

Tehokas vieras

Vieraat olivat ensimmäisessä erässä tehokkaina. HPK pelasi erässä kahdesti ylivoimaa ja viimeisteli molemmilla kerroilla. Kerho iski vielä kaksi maalia ennen toisen erän päättymistä, joten kotijoukkue lähti viimeiseen 20 minuuttiseen 0–4 -tappioasemasta.

IFK rummutti ottelussa yhteensä 40 laukausta kohti vierasjoukkueen maalia. Kolmannessa erässä Mikko Kousa ja Iikka Kangasniemi toivat maaleillaan stadilaiset kahden maalin päähän, mutta sen lähemmäs kotijoukkue ei tänään päässyt.

Homma jatkuu heti huomenna klo 17:00 Hämeenlinnassa. Matsia seuraat suorana Telia TV:stä.