logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

SVEA MATSIRAPORTTI: IFK suoraan neljännesfinaaleihin – vastaan tulee Pelicans

IFK–Ässät 4–1 (0–0, 1–1, 3–0)

Runkosarjan viimeisestä matsista sarjajumboa vastaan tuli juuri niin hankala kuin saattoi odottaa. Ilman paineita kauden viimeistä matsiaan pelannut Ässät piinasi IFK:ta kaksi erää ja teki illasta vaikean. Kolmannessa erässä IFK sai kuitenkin uuden vaihteen silmään Erik Thorellin johdolla ja kuittasi kolme pistettä Stadiin.

IFK:n sijoitus runkosarjassa on kuudes, joten joukkue selviytyi suoraan pudotuspeleihin. Neljännesfinaaleissa vastaan tulee Pelicans, joka sijoittui kolmanneksi. Sarja alkaa ensi viikon torstaina Lahdessa.

Lipunmyynti neljännesfinaalien kotipeleihin alkaa perjantaina 15.3. Bättre Folk -kannattajayhteisön jäsenet voivat ostaa pääsylippuja alkaen kello 10.00. Yleiseen myyntiin liput tulevat kello 12.00.

Bättre Folk -jäsenet löytävät linkin lipunmyyntiin HIFK:n mobiilisovelluksen tuoreista uutisista.

Jos et vielä kuulu Bättre Folkiin, liity viimeistään nyt, niin pääset hyödyntämään kahden tunnin etumatkan pääsylippujen ostamisessa. Liittyä voit kätevästi HIFK:n mobiilisovelluksessa. Klikkaa Bättre Folk -banneria ja seuraa ohjeita. Kätevyyden lisäksi se on myös halpaa, sillä jäsenyys maksaa 1,99 euroa kuukaudessa.

IFK Liigan ylivoimainen ykkönen yleisömäärässä

IFK:n yleisökeskiarvo runkosarjassa oli 7100 ja 30 ottelussa yhteenlaskettu yleisömäärä oli 213004. Lukemat ovat ylivoimaisesti Liigan kovimmat.

IFK kiittää kausikorttilaisia ja kaikkia otteluissa kävijöitä!

Thorell ratkaisijana Ässiä vastaan

Kahden nihkeän erän jälkeen IFK sai illan matsissa koneen käyntiin. Erik Thorell iski kaksi upeaa maalia ja nosti kauden pistesaldonsa lukemaan 24+25=49. Thorell oli IFK:n paras pistemies ja paras maalintekijä. Liigan pistepörssissä hän oli kahdeksas ja maalintekijätilastossa kolmas.

IFK:n neljännen maalin teki hienon kiekonriiston jälkeen Anton Lundell. 17-vuotias sentteri nousi debyyttikaudellaan joukkueen vakiokalustoon ja teki tehot 9+10=19.

Katso IFK–Ässät-ottelun tilastot

Katso maalikooste

Erik Thorell

Näytä kaikki uutiset