SVEA MATSIRAPORTTI: IFK:lle vierasvoitto Lahdessa

play

Pelicans–IFK 1–2 JA (0–1, 1–0, 0–0, 0–1)

IFK matkusti kolmanteen neljännesfinaaliin Lahteen. Edellisellä visiitillä Stadilaiset saivat Pelicansilta selkäsaunan. Tänään Isku Areenalla nähtiin kahden hyvän joukkueen tasainen vääntö, joka kääntyi lopulta IFK:n eduksi ensimmäisellä jatkoajalla.

 

Kangasniemi ratkaisi trillerin

IFK sai lentävän lähdön otteluun. Hyvällä jalalla ja itseluottamuksella matsiin lähtenyt stadilaisnippu onnistui jo kolmen pelatun minuutin jälkeen. Erik Thorell karvasi kiekon hyökkäysalueella ja löysi nappisyötöllään Joonas Raskin. ”Rasse” veivasi vierasjoukkueen rystypuolelta 1–0-johtoon.

Vahvaa alivoimaa läpi ottelun pelannut Pelicans pääsi kuin varkain tasoittamaan ottelun. IFK pelasi huolimattomasti ylivoimalla ja kotijoukkue kävi iskemässä kiekon ohi vahvan ottelun pelanneen Atte Engrenin.

Kolmas erä oli todella vauhdikasta kiekkoa. IFK hallitsi hienoisesti erää, mutta Pelicans oli lähempänä maalia ampumalla kertaalleen kiekon ylärimaan. Erässä ei maaleja nähty ja edessä oli sarjan ensimmäinen jatkoaika.

Pelicansille tuomittiin rangaistus, kun jatkoerää oli pelattu viisi minuuttia. Tällä kertaa IFK oli etevämpi erikoistilanteessa ja Iikka Kangasniemen maali takasi pudotuspelisarjan ensimmäisen vierasvoiton stadilaisille.

Ottelusarja on nyt 2–1 IFK:lle.

Seuraava matsi pelataan keskiviikkona 27. maaliskuuta Nordiksella. Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Näytä kaikki uutiset