SVEA MATSIRAPORTTI: IFK:lle voitto Selinin juhlaottelussa

IFK–KalPa 2–1 vl. (0–0, 1–1, 0–0, 0–0, 1–0)

Tiistain ottelu oli IFK:n päävalmentajalle Ari-Pekka Selinille hänen uransa 600. ottelu. Joukkue kunnioitti koutsin juhlapäivää voittamalla KalPan kolmannen kerran tällä kaudella. Pisteet joukkueiden keskinäisistä peleistä menivät IFK:lle 9–3. Tiistaina nähtiin myös kauden ensimmäinen kotivoitto näiden joukkueiden keskinäisissä peleissä.

Matsi oli kovavauhtinen heti alusta lähtien ja jännitys vain lisääntyi, mitä pidemmälle ilta eteni. KalPa meni johtoon toisessa erässä terävän vastahyökkäyksen päätteeksi ajassa 26.36. Tasoitusmaali syntyi seitsemän minuuttia myöhemmin, kun Ryan O’Connor ampui kauden kolmannen byyrinsä.

Kolmas erä oli matsin paras, mutta maaleja ei nähty. Teemu Eronen tosin ampui pari sekuntia ennen summerin törähdystä kiekon ylärimaan, mutta lähellä ei lasketa. Jatkoajalla mentiin lujaa päästä päähän ja KalPa pääsi pelaamaan melkein kaksi minuuttia ylivoimaa. Atte Engren oli IFK:n maalilla aivan huikeassa vedossa ja teki monta haamutorjuntaa.

Rankkariskabassa IFK:lta onnistuivat Tommi Santala ja Iikka Kangasniemi. Kun Engren torjui molemmat KalPan yritykset, IFK kuittasi kaksi sarjapinnaa.

Katso illan matsin pelaajahaastattelut

Katso ottelun tilastot

Maalikooste

Seuraava kotimatsi pelataan jo torstaina, kun IFK:n vieraaksi saapuu Lukko. Taas on edessä ns. neljän pisteen matsi, sillä joukkueet kilpailevat samoista sijoista sarjataulukossa. Osta liput matsiin Ticketmasterista!