SVEA Matsiraportti: Kolme pistettä Mikkelistä

Jukurit–HIFK 2 – 3 (1-1, 0-0, 1-2)

HIFK matkusti lauantaiksi Mikkeliin, missä joukkue kohtasi viikon toisessa matsissaan Jukurit. Tasaisissa merkeissä edennyt ottelu ratkesi vasta kolmannessa erässä ja stadilaiset korjasivat kolme sarjapistettä lukemin 3–2.

Turunen viimeisteli voittomaalin

Ensimmäisessä erässä kumpikin joukkue osui kertaalleen ylivoimaisena. HIFK:n tasoitusmaalin viimeisteli tarkalla rannelaukauksellaan puolustaja Mikko Kousa.

Toisen erän ainoat tilastomerkinnät olivat vierasjoukkueen kolme kahden minuutin jäähyä.

Ottelun kolmannessa erässä HIFK osui kahdesti alle viiteen minuuttiin erän alkamisesta. Ensin Michael Keränen ampui ”onetimerista” stadilaiset ottelussa ensi kertaa johtoon ja hetkeä myöhemmin Teemu Turunen viimeisteli jo kauden 10. maalinsa.

Turunen on tällä hetkellä koko sarjan pistepörssissä sijalla kaksi (10+14=24).

Kotijoukkue tuli vielä maalin päähän, mutta maalivahti Frans Tuohimaa ja HIFK:n puolustus kestivät Jukureiden loppurynnistyksen.

HIFK skulaa seuraavan ottelunsa keskiviikkona 20. marraskuuta Nordiksella. Vastaan asettuu Rauman Lukko. Osta liput matsiin Ticketmasterista!