SVEA Matsiraportti: Maalit jäivät puuttumaan

IFK – Pelicans 0–3 (0–2, 0–0, 0–1)

IFK skulasi perjantai-iltana viikon ensimmäisen matsinsa, kun Nordiksella vastaan luisteli Pelicans. Vierasjoukkue otti täyden kolmen sarjapisteen potin Stadista lukemin 3–0.

Tyly vieras

Ottelun ensimmäinen erä oli matsin tasaisinta vääntöä. Laukaukset maalia kohti kirjattiin niukasti lahtelaisille 10–9, mutta ero tuli osumatarkkuudessa. Pelicans ampui kiekon erässä kahdesti Frans Tuohimaan selän taakse.

Toisesta erästä lähtien ottelun kuva oli pitkälti samanlainen kuin IFK:n viimeaikaisissa matseissa. Paine oli vastustajan päädyssä ja paikoillekin päästiin. Toisessa erässä IFK laukoi peräti 20 kertaa Pelicans-vahtia kohti, kun vieraat ampuivat vain kertaalleen kohti Tuohimaata.

Viimeisessä erässä IFK haki sinnikkäästi kavennusta, mutta kiekkoa ei saatu 60 minuutin aikana vastustajan maaliin saakka.

Matsin tilastot löytyvät Liigan sivuilta.

Joukkueella ei ole pitkää aikaa valmistautua seuraavaan koitokseen. Huomenna matkustetaan Kouvolaan, missä kiekko tippuu jäähän klo 17:00.