SVEA Matsiraportti: Nordiksella nähtiin tasokas lätkämatsi

HIFK–KooKoo 3 – 2 (0-1, 1-1, 2-0)

HIFK skulasi ensimmäisen himamatsinsa kahteen viikkoon, kun kovavireinen KooKoo vieraili Nordiksella. Vieraat johtivat ottelua vielä kolmannen erän alussa, mutta stadilaiset tulivat ylivoimalla ensin tasoihin ja muutama minuutti myöhemmin ohi.

Sitkeys palkittiin

Ottelun ensimmäinen erä oli erikoistilanteiden sävyttämä. Joukkueet ottivat yhteensä viisi rangaistusta ensimmäisen 20 minuutin aikana. Vieraat osuivat kertaalleen ylivoimalla ajassa 17:08.

Toisessa erässä stadilaisten Juho Keränen polki itsensä läpiajoon ja tasoitti ottelun napakalla laukauksellaan.

Muutama minuutti myöhemmin KooKoo meni jälleen johtoon ylivoimaosumalla.

Kolmannessa erässä HIFK ja Otto Paajasen johtama ylivoimaviisikko osui kahdesti kolmen minuutin sisään. Ensin Teemu Turusen lähettämä kiekko suuntautui KooKoo-maaliin Paajasen kautta ja seuraavassa ylivoimatilanteessa Turunen laukoi itse stadilaiset johtoon.

KooKoo pääsi vielä ottelun lopussa hakemaan tasoitusta viidellä kolmea ja kuudella neljää vastaan, mutta HIFK:n johto kesti loppuun saakka.

Ottelun tilastot löytyvät Liigan sivuilta.