SVEA Matsiraportti: Sallinen osui kahdesti voittomatsissa

HIFK–Sport 4 – 2 (0-1, 1-0, 3-1)

HIFK ja Sport löivät yhteen Nordiksen maanantai-illassa Liigakierroksen ainoassa matsissa. Tasaisissa merkeissä edennyt ottelu ratkesi stadilaisten kolmannen erän onnistumisiin.

Ratkaisu loppuhetkillä

HIFK tuli tutusti kovaa heti ottelun alkuun. Ensimmäisessä erässä laukaukset kohti maalia kirjattiin kotijoukkueen nimiin lukemin 17-7.

Maalinteon aloitti kuitenkin vaasalaiset ylivoimalla ajassa 6:22. Osuma jäi erän ainoaksi.

Stadilaiset tulivat niin ikään ylivoimalla tasoihin toisen erän puolivälissä Jere Sallisen (2+0) illan ensimmäisellään.

Joukkueet maalasivat tasatahtia aina kolmannen erän loppupuolelle saakka. Sallisen tasoitettua ottelun 2-2:een osui HIFK vielä erässä kahdesti. Ensin Sebastian Dyk ampui ylivoimalla kotijoukkueen ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon ja Teemu Tallberg viimeisteli loppunumerot 4-2 tyhjään Sport-maaliin.

Viikon toinen matsi skulataan keskiviikkona himassa Jukureita vastaan. Ottelua ennen vietetään kausarilaisten etkoja.