HIFKPelicans
la 30.03.2024 klo 17:00

SVEA MATSIRAPORTTI: Täydet pisteet himassa!

IFK – JYP 4–2 (2–0, 2–1, 0–1)

Stadilaiset ottivat tänään voiton JYPistä kauden ensimmäisessä Nordiksella skulatussa matsissa. Kaksi IFK-pelaaja onnistui maalinteossa ensimmäistä kertaa uudessa joukkueessaan.

Jos video ei näy, katso maalikooste täältä.

Onnistumisia erikoistilanteissa

Kotijoukkue aloitti maalinteon jo kahden peliminuutin jälkeen. Micke Åsten teki vahvan esityön Thomas Nykoppin veivaamaan alivoimabyyriin. ”Nypsi” oli osunut edellisen kerran Liigassa 2. maaliskuuta 2018.

IFK osui vielä toistamiseen ensimmäiseen erään. Iikka Kangasniemi pelasi kiekon etutolpalle parkkeeraaneelle Juha Jääskälle. ”Jäkyn” putti lipui maaliviiva pitkin takatolpalle liukeeneelle Jere Salliselle, joka löi mestasta IFK-uransa ensimmäisen maalin.

Stadilaiset menivät jo 4–0-johtoon toisessa erässä Sallisen illan toisella ja Otto Paajasen lähietäisyydeltä ampumalla lämärimaalilla. Osuma oli Paajasen ensimmäinen IFK-paidassa.

JYP tuli vielä kahden maalin päähän, mutta IFK otti tänään täydet kolme pinnaa kotiyleisön edessä.

Ottelun tilastot löydät Liigan sivuilta.

Pelit jatkuvat himassa yhden välipäivän jälkeen perjantaina 20. syyskuuta hallitsevaa Suomen mestaria vastaan. HPK saapuu Nordikselle ja kiekko putoaa jäähän klo 18:30.