SVEA MATSIRAPORTTI: Vaisu ilta Jyväskylässä

JYP-IFK 3-1 (1-0, 2-1, 0-0)

Pisteitä ei tarttunut perjantaina matkaan, kun kotijoukkue JYP otti kauden avausvoittonsa IFK:sta. Oma peli ei lähtenyt oikeastaan missään vaiheessa kunnolla käyntiin ja isånnät olivat jatkuvasti askeleen edellä.

Lennart Petrell sai kiekon maaliin ensimmäisen erän alussa, mutta byyri hylättiin korkealla mailalla tehtynä. JYP meni johtoon kahdeksan minuutin pelin jälkeen.

Toisessa erässä nähtiin ratkaisut. Iikka Kangasniemi ampui kauden 18. maalinsa ajassa 28.19, mutta erän lopulla JYP iski minuutin sisään kaksi maalia.

Kolmannessa erässä IFK voitti laukaukset 22-5 ja torjunnat menivät 13-2, mutta maaleja ei nähty.